Home / Good Life  / Art & Culture  / Οι κινηματογραφικές πρεμιέρες της εβδομάδας

Οι κινηματογραφικές πρεμιέρες της εβδομάδας

Οι κινηματογραφικές πρεμιέρες της εβδομάδας
Οι ταινίες της εβδομάδας. 

Οι ταινίες που κάνουν πρεμιέρα σήμερα στο σινεμά και μας υπόσχονται νέες σιναρπαστικές κινηματογραφικές εμπειρίες. 

 

 

Ντούλιτλ

Ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ δίνει ζωή και φρέσκια ενέργεια σε έναν από τους πιο διαχρονικούς και λατρεμένους ήρωες της λογοτεχνίας σε αυτή τη ζωηρή αναβίωση της κλασικής ιστορίας του ανθρώπου που μπορούσε να επικοινωνεί με τα ζώα: τον Ντούλιτλ.

 

Σκηνοθεσία: Stephen Gaghan

Ηθοποιοί: Tom Holland, Robert Downey Jr., Michael Sheen, Rami Malek, Jessie Buckley, Emma Thompson, Ralph Fiennes, Marion Cotillard, 

 

 

Μια Λευκή, Λευκή Μέρα

Ο εικαστικός, σεναριογράφος και σκηνοθέτης Χλίνουρ Πάλμασον (Winter Brothers), επιστρέφει με μια ιστορία απώλειας, εκδίκησης μα πάνω απ’ όλα αδιαπραγμάτευτης και ανιδιοτελούς αγάπης, με τον εμβληματικό Ίνγκβαρ Σίγκουρντσον να αποσπά το Βραβείο Ερμηνείας στην Εβδομάδα Κριτικής του 72ου Φεστιβάλ των Καννών.

 

Σκηνοθεσία: Hlynur Palmason

Ηθοποιοί: Ingvar Sigurdsson, Ída Mekkín Hlynsdóttir, Hilmir Snær Guðnason

 

 

 

Η Μπαλάντα του Ρίτσαρντ Τζούελ

Η νέα ταινία του Κλιντ Ίστγουντ και βασισμένη σε αληθινά γεγονότα, Η Μπαλάντα του Ρίτσαρντ Τζούελ, είναι μια ιστορία για το τι συμβαίνει όταν αυτό που παρουσιάζεται ως «γεγονός» αποκρύπτει την αλήθεια.

 

Σκηνοθεσία: Clint Eastwood

Ηθοποιοί: Paul Walter Hauser, Sam Rockwell, Brandon Stanley

 

 

 

 

Το Λουλούδι της Ευτυχίας

Μια εργασιομανής επιστήμονας κατασκευάζει ένα φυτό με την ικανότητα να καθιστά απόλυτα ευτυχισμένους τους ανθρώπους. Όταν η επίδρασή του ξεφύγει από κάθε έλεγχο, εκείνη καλείται να πάρει μια δραστική απόφαση.

 

Σκηνοθεσία: Jessica Hausner

Ηθοποιοί: Emily Beecham, Ben Whishaw, Kerry Fox 

 

 

Η Αλήθεια

Μια διάσημη ηθοποιός στη δύση της καριέρας της επανενώνεται με την οικογένειά της με αφορμή την κυκλοφορία των απομνημονευμάτων της, τα οποία φέρνουν στην επιφάνεια πληγές του παρελθόντος.

 

Σκηνοθεσία: Hirokazu Koreeda

Ηθοποιοί: Catherine Deneuve, Juliette Binoche, Ethan Hawke

 

 

 

Bad Boys for Life

Τα Κακά Παιδιά, Mike Lowrey και Marcus Burnett επιστρέφουν για μία τελευταία βουτιά στην αδρεναλίνη, αναλαμβάνοντας την τελευταία υπόθεσή τους, στην πολυαναμενόμενη ταινία Bad Boys for Life. 

Σκηνοθεσία: Adil El Arbi, Bilall Fallah
Ηθοποιοί: Will Smith, Martin Lawrence, Vanessa Hudgens, Alexander Ludwig

 

 

Aga

Ένα ηλικιωμένο ζευγάρι ζει αποκομμένο από τον πολιτισμό σε μια τούνδρα της αρκτικής Σιβηρίας, όταν ένα οδυνηρό συμβάν υποχρεώνει τον έναν να αναθεωρήσει τον τρόπο διαβίωσής τους και να ψάξει για βοήθεια.

 

Σκηνοθεσία: Milko Lazarov

Ηθοποιοί: Mikhail Aprosimov, Feodosia Ivanova, Sergei Egorov 

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!