Home / Fashion  / Οι καλύτερες fashion campaigns της φετινής Άνοιξης

Οι καλύτερες fashion campaigns της φετινής Άνοιξης

fashion campaigns
Συγκεντρώσαμε τις καλύτερες  fashion campaigns από γνωστά brands, για την Άνοιξη του 2021, οι οποίες περιέχουν κοινωνικά μηνύματα.

 

Κάθε χρόνο οι μεγάλοι οίκοι ανακαλύπτουν νέους τρόπους για να διαφημίσουν τις καινούργιες collection τους. Φέτος, για την Άνοιξη του 2021, λαμβάνοντας υπόψη την πανδημία και τις νέες εξελίξεις, τα brands έπρεπε να υπακούσουν στις νέες εξελίξεις. Το γεγονός αυτό δεν τους σταμάτησε, ίσα-ίσα τους ώθησε στο να βρουν πιο ευφάνταστους και δημιουργικούς τρόπους, για να συνθέσουν τις fashion campaigns τους.

 

Ανακαλύψτε παρακάτω τις 5 καλύτερες, οι οποίες μεταδίδουν και σημαντικά κοινωνικά μηνύματα.

 

Στην καμπάνια του αθλητικού brand Moose Knuckles, προωθείται μια συμβιωτική φύση της ατομικότητας. Επιθυμεί να μεταδώσει πώς ο καθένας από εμάς είναι μοναδικός και ότι πρέπει να αγκαλιάσουμε τη διαφορετικότητα. Υπόσχεται ότι στο τέλος αυτής της δύσκολης διαδρομής υπάρχει φως και ευτυχία.

 

Courtesy of Moose Knuckles

 

Η διαφημιστική καμπάνια της Kate Spade είναι μια ωδή στη γυναίκα. Ενθαρρύνει τη κάθε μια από εμάς να νιώσει περήφανη για τον εαυτό της και να λάμψει, όπως μόνο αυτή ξέρει.

 

Courtesy of Kate Spade

 

Ο Tommy Hilfiger προωθεί το σημαντικό μήνυμα “Moving Forward Together”. Κάλεσε μια ομάδα γνωστών ακτιβιστών, για να μας καλωσορίσουν στον κόσμο τους και να χτίσουμε το μέλλον μαζί. Στις δύσκολες εποχές που διανύουμε οφείλουμε να παραμείνουμε ενωμένοι και να δράσουμε με γνώμονα το κοινό καλό.

 

Courtesy of Tommy Hilfiger

 

Το διάσημο sports brand, Nike, όρισε ως νέο πρόσωπο του τον ποδοσφαιριστή και ακτιβιστή Marcus Rashford. O ίδιος κάλεσε τους τοπικούς πολιτικούς να δεσμευτούν να χρηματοδοτήσουν σχολικά γεύματα κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Ενώνει τις δυνάμεις του με φιλανθρωπικές οργανώσεις και έχει αποκαλεστεί ως το νεότερο άτομο που μάχεται, κατά της παιδικής φτώχειας, κάνοντας σημαντικό έργο.

 

Courtesy of Nike

 

Τέλος, η αυστραλιανή εταιρεία InStitchu καλεί το κοινό να αφουγκραστεί την ηρεμία και τη γαλήνη της φύσης. Να συνδεθεί μαζί της για να λάβει αισιοδοξία και θετικότητα στη ζωή του, ώστε να απαλύνει τις κουραστικές και δύσκολες στιγμές.

 

Courtesy of InStitchu

 

Όλες αυτές οι καμπάνιες μας αποδεικνύουν τη δύναμη που έχει μόδα. Δεν είναι μόνο collections και τάσεις, αλλά και αγάπη για την κοινωνία.

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.