Home / Men  / Οι καλύτερες ανοιξιάτικες φόρμες για το 2018!

Οι καλύτερες ανοιξιάτικες φόρμες για το 2018!

Υπήρξε μια εποχή τα παλιά τα χρόνια, που οι φόρμες σε σετ ήταν μόδα. Και μετά υπήρξε μια εποχή, που δεν ήταν! Ή μάλλον, όχι απλά δεν ήταν, αλλά αν εμφανιζόσουν με σετ φόρμα και δεν ήσουν επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, “κακός” σε ταινία του Σκορσέζε ή…καρναβάλι, έτρωγες από bullying μέχρι λεμονόκουπα στο κεφάλι!

Τα πράγματα άλλαξαν, όμως, παιδιά και αυτό το τόσο παρεξηγημένο στυλ ντυσίματος έγινε…άποψη! Κρατήστε αυτό, που θα σας πούμε και βάλτε το καλά στον νου σας! Το να είναι τάση το πιο άνετο στυλ ντυσίματος από καταβολής του ανθρώπου, δεν είναι κάτι που συναντάς κάθε μέρα!

Αδράξτε την ευκαιρία, αγοράστε ένα από τα αμέτρητα σετ, που κυκλοφορούν στην αγορά και απολαύστε τον θαυμασμό των γύρω σας, όσο εσείς νιώθετε σαν να φοράτε τις πυτζάμες σας και να χαλαρώνετε στον καναπέ σας! Αξία; Ανεκτίμητη!

Εμείς βρήκαμε για εσάς τα 3 πιο στυλάτα ανοιξιάτικα σετ και το μόνο, που μένει, είναι να διαλέξετε το δικό σας αγαπημένο:

 
Adidas V-stripes track suit

Συνδυάστε αυτό το κλασσικό σχέδιο της Adidas με λευκά sneakers και νιώστε πιο…’80s και πιο stylish από ποτέ!

Fila “Kensington” track suit

Ή αλλιώς…βουτιά στο χρονοντούλαπο! Το brand που λατρέψαμε στο σχολείο και πετάξαμε με λύσσα στα σκουπίδια κάθε τι σχετικό με αυτό λίγα χρόνια μετά, επιστρέφει πιο retro από ποτέ, κάνοντας ένα εντυπωσιακό comeback! Τολμήστε να το αγαπήσετε ξανά και πιστέψτε μας…θα σας αγαπήσει πίσω και αυτό!

Gosha Rubchinskiy x Adidas track suit

Για τους πιο fashion forward τύπους από εσάς και αν δε σας φτάνει να ξεχωρίσετε, φορώντας απλά ένα σετ από φόρμες, αλλά θέλετε να εντυπωσιάσετε ένα κλικ παραπάνω, η Adidas δίνει ξανά τη λύση! Αντλώντας έμπνευση από το ποδόσφαιρο, το vintage sportswear και την rave κουλτούρα, ο Ρώσος σχεδιαστής Gosha Rubchinskiy δημιούργησε σε συνεργασία με το διάσημο brand αθλητικών ειδών μία σειρά από φόρμες, που ξεχωρίζουν με την αισθητική τους και τον έντονο συνδυασμό του ροζ και του πορτοκαλί!

[email protected]

Journalist, blogger, dreamer... Believe you can. And you're halfway there!