Home / Fashion  / Celebrity Style  / Οι εμφανίσεις των fashion addicts που ξεχώρισαν

Οι εμφανίσεις των fashion addicts που ξεχώρισαν

fashion addicts
Μία ακόμα stylish εβδομάδα “έκλεισε” και οι fashion addicts απέδειξαν, για ακόμα μία φορά, την αγάπη τους για τη μόδα και τα trends. Εμφανίσεις, που συνδύασαν τις τελευταίες τάσεις του ’23 πρωταγωνίστησαν στο instagram feed μας, με αποτέλεσμα να αποτελέσουν την απόλυτη πηγή έμπνευσης, για τα επόμενα look μας.

 

Κάποιες fashion addicts υιοθέτησαν τα winter key items της σεζόν, για τις street style εμφανίσεις τους, αναδεικνύοντας, έτσι, τη δυναμική που έχουν στο στυλ μας τα χειμερινά αξεσουάρ. Τα σκουφάκια είχαν την τιμητική τους στα πιο casual looks, συνδυάζοντας, έτσι, πρακτικότητα και στυλ. Παράλληλα, οι πιο glam εμφανίσεις των fashion addicts συνδύασαν κομψότητα και στυλ. Το στοιχείο τη λάμψης ήταν αυτό πρωταγωνίστησε σε κάθε outfit.

 

Ανακαλύψτε, παρακάτω, τις πιο καλοντυμένες fashion addicts και αντλήστε έμπνευση από τα looks που ξεχώρισαν, για την επόμενή σας εμφάνιση.

 

Η Emili Sindlev επέλεξε μία mini φούστα, με πρωταγωνιστές vintage ζώνες και το μπλε ριγέ πουκάμισο. Έτσι, απέδειξε ότι αυτό το all time classic item μπορεί να φορεθεί και τον χειμώνα.

 

 

Η Hanna Schönberg επέλεξε μία απόλυτα χειμερινή εμφάνιση, με stand out item ένα overised πράσινο bomber και ένα πράσινο hand bag. 

 

 

Παράλληλα, η Nina Sandbech επέλεξε και εκείνη το πράσινο, συνδυάζοντάς το με φουξ λεπτομέρειες.

 

 

Η Leonie Hanne, ξεχώρισε, για ακόμα μία φορά, με ένα glam outfit, βασισμένo σε sparkle και σατινέ items.

 

 

Η πάντοτε elegant fashion addict Tiffany Hsu, επέλεξε ένα minimal σατινέ μαύρο φόρεμα, με πρωταγωνιστή μία λαμπερή shoulder bag.

 

 

Τέλος, η Emma Rose Leger ανέδειξε τη δυναμική των lingerie στα date nights outfits!

 

 

Κεντρική Φωτογραφία: Hanna Schönberg/Instagram

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada