Home / Wellness  / Diet & Fitness  / Οι δύο καλύτερες ασκήσεις για τέλειους κοιλιακούς

Οι δύο καλύτερες ασκήσεις για τέλειους κοιλιακούς

Οι δύο καλύτερες ασκήσεις για τέλειους κοιλιακούς
Σου βρήκαμε τις δύο πιο αποτελεσματικές ασκήσεις για hot κοιλιακούς.

Αν ονειρεύεσαι σμιλεμένους κοιλιακούς και θες να απαλλαγείς από το λίπος στην κοιλιά, δύο ασκήσεις θα σε βοηθήσουν να τους αποκτήσεις.

 

Οι δύο καλύτερες ασκήσεις για τέλειους κοιλιακούς

Ποιες είναι οι δύο καλύτερες ασκήσεις για γραμμωμένους κοιλιακούς;

 

 

Σανίδα.

Ο βασιλιάς όλων των ασκήσεων. Είναι ίσως η πιο αποτελεσματική άσκηση για να γυμνάσεις τους κοιλιακούς σου και μάλιστα όλους ανάλογα με τις παραλλαγές σανίδες που θες να κάνεις.

Πώς να κάνεις την άσκηση σωστά;

Για αρχή δες το video. Έπειτα, ξεκίνα από την θέση των κάμψεων, με τους αγκώνες στο πάτωμα. Φρόντισε ώστε η σπονδυλική σου στήλη, όπως και ο αυχένας σου να είναι ευθυγραμμισμένοι. Πρόσεξε το ύψος στο οποίο είναι η μέση σου. Η σωστή στάση θέλει την μέση σε ευθεία θέση, σχετικά χαμηλά. Συγκέντρωσε τις δυνάμεις σου και συγκεντρώσου επίσης στην άσκηση. Όταν είσαι έτοιμη ξεκίνα να χρονομετράς.

Προσπάθησε να μείνεις στην σωστή θέση ακίνητη, για 20 δευτερόλεπτα στην αρχή. Επανέλαβε για 2- 3 σετ και ολοκλήρωσε. Τέλος, προσπάθησε να αυξάνεις τα δευτερόλεπτα μέρα με την μέρα και θα δεις σύντομα αποτελέσματα.

 

Ροκανίσματα με γόνατα ψηλά.

Τα ροκανίσματα είναι πιο αποτελεσματικά από τους απλούς κοιλιακούς, ενώ ενδυναμώνουν και τους κάτω κοιλιακούς. Αποτελεί μια πιο απαιτητική παραλλαγή της άσκησης με τα απλά ροκανίσματα και είναι περισσότερο αποτελεσματική.

Πώς να κάνεις την άσκηση σωστά;

Βρίσκεσαι σε ανάσκελα και σηκώνεις τα πόδια σου στον αέρα. Έπειτα, λυγίζεις τα γόνατά σου και τα κρατάς σε αυτή την θέση. Έχοντας ανοιχτά τα χέρια σου, για μεγαλύτερη δυσκολία, ανασηκώνεις τους ώμους σου. Φρόντισε ώστε ο αυχένας σου να είναι σε ευθεία, και μείνε κάποια δευτερόλεπτα με τα χέρια ψηλά. Έτσι ενεργοποιείς τους κοιλιακούς σου και καις το περιττό λίπος. Εκτέλεσε 2- 3 σετ των 12 επαναλήψεων.  

 

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!