Home / Good Life  / Οι δραστηριότητες που προσφέρει το εκπληκτικό Phillip Island

Οι δραστηριότητες που προσφέρει το εκπληκτικό Phillip Island

Οι δραστηριότητες που προσφέρει το εκπληκτικό Phillip Island
Phillip Island: 3+1 πράγματα που μπορείς να κάνεις στο αυστραλιανό νησί – Μέρος Β’.

Το Phillip Island δεν είναι μόνο ένας εξαιρετικός προορισμός για να έρθει κανείς κοντά με τη φύση και τα θαυμαστά της πλάσματα. Είναι ένα υπέροχο μέρος για χαλάρωση και ψυχική αποφόρτιση, δραστηριότητες σε εξωτερικούς χώρους, βουτιές σε ειδυλλιακές παραλίες, καλό φαγητό και πολλά πολλά ακόμη.

Το Phillip Island, ένα πανέμορφο νησί 140 χλμ νοτιανατολικά της Μελβούρνης (μόλις 90 λεπτά απόσταση με το αμάξι) που υπόσχεται να σου προσφέρει αξέχαστες εμπειρίες. Τι μπορείς να κάνεις αν βρεθείς σε αυτό:

 

Οι δραστηριότητες που προσφέρει το εκπληκτικό Phillip Island

 

 

1. Surfing.

Το νησί έχει απίστευτη ακτογραμμή και έχει μάλιστα ανακηρυχθεί ως το απόλυτο place to be στην Victoria για τους λάτρεις του είδους. Το φυσικό του περιβάλλον προσφέρει επιλογές για αρχάριους και προχωρημένους, ενώ τα τεράστια κύματα δημιουργούν ένα κινηματογραφικό σκηνικό.

Τέσσερα είναι τα πιο hot μέρη για surfing. Τα Cape Woolamai, Smiths Beach, Summerland και Cat Bay.

 

 

2. Outdoor sports.

Πέρα από το surf είναι πολλές οι δραστηριότητες που μπορούν να απολαύσουν οι ταξιδιώτες. Το καγιάκ είναι ένα πολύ δημοφιλές σπορ και ένας εξαιρετικός τρόπος για να ανακαλύψει ο επισκέπτης τις μαγευτικές ακτές του νησιού. Υπάρχει μάλιστα μεγάλη ποικιλία από τοποθεσίες για να κάνει κανείς καγιάκ και να εξερευνήσεις σε βάθος το νησί.

Ακόμη, το νησί προσφέρεται για πεζοπορία και συναρπαστικούς περιπάτους. Το Cape Woolamai είναι το υψηλότερο σημείο του νησιού Phillip και αποτελεί must visit σημείο για τους περιπατητές. Πεζοπόροι κάθε ηλικίας ανεβαίνουν σε αυτό και θαυμάζουν την πανοραμική θέα που γεννά μοναδικά συναισθήματα και εικόνες.

 

Οι δραστηριότητες που προσφέρει το εκπληκτικό Phillip Island

Η θέα από την κορυφή του Cape Woolamai στο Pinnacles rock.

Οι δραστηριότητες που προσφέρει το εκπληκτικό Phillip Island

 

 

3. Phillip Island Grand Prix Circuit.

Όσοι αγαπούν την ταχύτητα και βρεθούν στο νησί θα έχουν τη δυνατότητα να νιώσουν την αδρελανίνη της γρήγορης ταχύτητας στο Phillip Island Grand Prix Circuit. ‘Ένα σούπερ event που συναρπάζει.

 

 

4. Ocean waters.

Το νησί είναι γεμάτο με ονειρικές παραλίες. Οι επιλογές για τους επισκέπτες είναι πολλές, καθώς αμέτρητες είναι και οι εκπληκτικές παραλίες με τα νερά του ωκεανού. Σε αυτές εκτός από κολύμπι, μπορείς να απολαύσεις βόλτα με jet boat και άλλα θαλάσσια σπορ. 

 

 

 

+1 Helicopter Flight.

Η απόλυτη εμπειρία! Το Phillip Island Helicopters δίνει στους ταξιδιώτες την ευκαιρία να πετάξουν με ελικόπτερο και να δουν από ψηλά το νησί. Πρόκειται για μία αξέχαστη δραστηριότητα, μία εμπειρία ζωής. Άλλωστε κάθε πότε θα έχεις την ευκαιρία να ζήσεις μία πτήση με ελικόπτερο;

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!