Home / Cozyhome  / Cozy Meets  / Οι διοργανώτριες του Open House Athens μάς δίνουν 4+1 λόγους για να μην το χάσουμε!

Οι διοργανώτριες του Open House Athens μάς δίνουν 4+1 λόγους για να μην το χάσουμε!

Open House Athens
Καθώς μετράμε αντίστροφα για την έναρξη της μεγαλύτερης αρχιτεκτονικής γιορτής της Αθήνας, η Ρενάτα Δούμα, η Κατερίνα Δουδούμη και η Τατιάνα Αναγνωστάρα μάς επισημαίνουν 4+1 λόγους, για τους οποίους πρέπει οπωσδήποτε να παρευρεθούμε στο Open House Athens 2023.

 

Με το βλέμμα στραμμένο στη βιωσιμότητα και με motto “Building Futures Together” η Ρενάτα Δούμα, η Κατερίνα Δουδούμη και η Τατιάνα Αναγνωστάρα μάς προσκαλούν στη μεγαλύτερη γιορτή αρχιτεκτονικής της Αθήνας,.επισημαίνοντας 4+1 λόγους που αξίζει να επισκεφτούμε τη φετινή διοργάνωση.

 

  • Ως ένας από τους σημαντικότερους διεθνείς θεσμούς, το Open House Athens αποτελεί τη μεγαλύτερη αρχιτεκτονική γιορτή της πόλης.

 

Open House Athens

COCO-MAT Athens BC, ©Pygmalion Karatzas

 

  • Η φετινή δράση της διοργάνωσης προσκαλεί τους επισκέπτες της να ανακαλύψουν πάνω από 30 καινούργια κτήρια της Αθήνας.

 

Open House Athens

New Entry, Melas Marantinos Gallery, ©Yiorgos Kordakis

 

  • Για μία ακόμα χρονιά, το Open House Athens δίνει την ευκαιρία σε κάθε επισκέπτη του.να γνωρίσει εις βάθος την πόλη της Αθήνας, μέσα από την αρχιτεκτονική της.

 

New Entry, Βίλα Χρυσώτη, ©Gavrii Lux

 

  • Καθώς το Open House έχει αναδειχθεί ως το κορυφαίο σημείο συγκέντρωσης για τους λάτρεις της αρχιτεκτονικής, εκεί μπορούμε να έρθουμε σε επαφή με κόσμο που έχει τα ίδια ενδιαφέροντα και την ίδια ακριβώς αγάπη για την πόλη, τον πολιτισμό της και την αρχιτεκτονικής της.

 

Open House Athens

Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, ©Petros Antoniadis

 

  • Όλα τα στοιχεία που διαμορφώνουν τις δράσεις του Open House Athens δημιουργούν την κατάλληλη ευκαιρία για τους λάτρεις-και μη- της αρχιτεκτονικής να περάσουν ένα ιδιαίτερο και ποιοτικό σαββατοκύριακο.

 

Φέτος το πρόγραμμα περιλαμβάνει και ένα πρόγραμμα ξεναγήσεων, Made in Athens,.το οποίο εισάγει τους ενδιαφερόμενους στην απαρχή της παραγωγικής διαδικασίας, με τους δημιουργούς να δείχνουν στους επισκέπτες τους τις τεχνικές με τις οποίες δουλεύουν για να δημιουργήσουν τα προϊόντα τους.

 

Made in Athens, Atelier Mots.

 

Το Open House Athens 2023 μάς προσκαλεί σε ένα μοναδικό διήμερο,.στις 1 και 2 Απριλίου, για να ανακαλύψουμε μαζί του τη μαγεία της τέχνης της αρχιτεκτονικής.

 

www.openhouseathens.gr 

Fb: @OpenHouseAthens

Ig: @openhouseathens

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada