Home / Men  / Grooming  / Ξυραφάκια ασφαλείας για απαλό ξύρισμα!

Ξυραφάκια ασφαλείας για απαλό ξύρισμα!

Τα ξυραφάκια ασφαλείας αποκτούν όλο και περισσότερους υποστηρικτές τα τελευταία χρόνια. Δείτε γιατί τα προτιμούν όλο και πιο πολλοί!

 

Υπάρχουν πολλά είδη από ξυραφάκια στην αγορά, ανάλογα με τις ανάγκες και τον τύπο επιδερμίδας κάθε άνδρα. Το είδος λεπίδας είναι αυτό που θα κάνει πραγματικά τη διαφορά. Άλλοι υποστηρίζουν ότι περισσότερες λεπίδες ισοδυναμούν με πιο στενό ξύρισμα, ενώ πολλοί ισχυρίζονται ότι μία μονή λεπίδα είναι το μόνο που χρειάζεστε. Ωστόσο αυτό που χρειάζεται κάθε άνδρας είναι απαλό ξύρισμα. Και εδώ έρχονται τα ξυραφάκια ασφαλείας, των οποίων η δημοτικότητα έχει αυξηθεί πολύ τα τελευταία χρόνια. Περιλαμβάνουν μία μόνο λεπίδα και κάνουν τη ρουτίνα περιποίησης πολύ πιο ευχάριστη! Μάλιστα, αποτελούν και ιδανική επιλογή για όσους υποφέρουν από το πρόβλημα περιστροφής της τρίχας. Το συγκεκριμένο ξυραφάκι είναι, λοιπόν, η πιο hot και σωστή grooming αλλαγή που αξίζει να κάνετε.

 

Σύμφωνα με τους grooming experts αυτά είναι πέντε από τα καλύτερα ξυραφάκια ασφαλείας! Ανακαλύψτε πιο σας ταιριάζει περισσότερο, ανάλογα με τον τύπο της επιδερμίδας σας και το αποτέλεσμα που επιθυμείτε!

 

Rockwell 2C Safety Razor, βρείτε το στο Amazon

 

Merkur 33C Classic Safety Razor, βρείτε το στο Amazon

 

BEVEL SAFETY RAZOR, βρείτε το στο Walmart

 

SAFETY RAZOR, του brand Maaplim

 

WEISHI Long Handle Version Butterfly Open Double Edge Safety Razor, βρείτε το στο Walmart

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.