Home / Good Life  / Ξεχωριστά εστιατόρια που μας εμπνέουν!

Ξεχωριστά εστιατόρια που μας εμπνέουν!

Μοναδικοί γαστρονομικοί προορισμοί που μας εμπνέουν! 

Ανακαλύψτε ξεχωριστούς γαστρονομικούς προορισμούς στον κόσμο που μετατρέπουν τη γαστρονομία σε μοναδική εμπειρία!

 

 

World’s first rooftop winery!

 

To ”Roοftop Reds”, είναι ο πρώτος αμπελώνας σε ταράτσα της Νέας Υόρκης! Τοποθετημένος στο rooftop του κτιρίου Brooklyn Navy Yard, ο ξεχωριστός αμπελώνας προσφέρει στους επισκέπτες αιώρες, τραπέζια τύπου πικ νικ και φυσικά μια απίστευτη θέα στο Μανχάταν. Όσοι αγαπούν το καλό κρασί και θέλουν να το γευτούν απολαμβάνοντας ταυτόχρονα απίστευτη θέα και δροσερό αέρα, επισκέπτονται τον μοναδικό και μοντέρνο αμπελώνα που προσφέρει μια πράσινη όαση, στο νεοϋορκέζικο αστικό τοπίο.

 

www.rooftopreds.com

 

 

 

Gourmet pleasures in the sky!

Το ”Dinner in the sky” είναι ένα μοναδικό εστιατόριο που αιωρείται και προσφέρει στους επισκέπτες μια συναρπαστική, ουράνια γαστρονομική εμπειρία! To concept ξεκίνησε στο Βέλγιο το 2006 και από τότε έχει ταξιδέψει σε περισσότερες από 45 πόλεις του κόσμου, συμπεριλαμβανομένης και της Αθήνας. Σε υψόμετρο περίπου 50 μέτρων από την γη, οι extreme food lovers, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν, προσδεμένοι φυσικά στα καθίσματα τους για λόγους ασφαλείας, την υπέροχη θέα από ψηλά, αλλά και τα αλμυρά και γλυκά θαύματα που ετοιμάζουν οι έμπειροι chef!

 

dinnerinthesky.com

 

 

 

Japanese style.

To εστιατόριο “Nippon” στην Νέα Υόρκη αποτελεί το πιο hot μέρος που προσφέρει την απόλυτη ιαπωνική εμπειρία φαγητού. Με design που θυμίζει παραδοσιακό ιαπωνικό σπίτι και μενού που είναι πλήρως εμπνευσμένο από τις γεύσεις της ιαπωνικής κουζίνας, το εστιατόριο Nippon συνεχίζει να προσελκύει μετά από 54 χρόνια γαστρονομικής παρουσίας, γευσιγνώστες από όλο τον κόσμο που το εμπιστεύονται για τις αυθεντικά ασιατικά πιάτα του!

 

www.restaurantnippon.com

 

 

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!