Home / Cozyhome  / Architecture  / Ξενοδοχεία που μαγεύουν με τους outdoor χώρους τους!

Ξενοδοχεία που μαγεύουν με τους outdoor χώρους τους!

Aυτά τα ξενοδοχεία ικανοποιούν κάθε γούστο, είτε ανήκετε σε εκείνους που αγαπούν τη θάλασσα, την πισίνα ή τα εξωτικά τοπία.

Σε όποια κατηγορία κι αν ανήκετε, δε γίνεται να μην λατρέψετε τα ξενοδοχεία που ακολουθούν. Τα Design Hotels εντυπωσιάζουν για μία ακόμη φορά με τους χώρους και τις παροχές τους!

 

FOR POOL LOVERS

El Llorenç Parc de la Mar (Mallorca, Spain)

Αν θέλετε να πάρετε μια γεύση από ισπανικό παρελθόν αλλά και σύγχρονο design, τότε το El Llorenç Parc de la Mar είναι το καταλληλότερο μέρος. Εδώ η Ιστορία μπερδεύεται αρμονικά με τον μοντερνισμό και την πολυτέλεια. Οι έντονες αναφορές στην αραβική αρχιτεκτονική κάνει ακόμα πιο ενδιαφέρον το σκηνικό. Ο εντυπωσιακός χώρος της πισίνας, με τα μοντέρνα γλυπτά και τις διάτρητες κατασκευές, υπόσχεται μια μοναδική εμπειρία χαλάρωσης.

 

 

 Giardino Ascona (Ascona, Switzerland)

Πρόκειται για ένα ξενοδοχείο με αναφορές στην τοσκανική αισθητική, χτισμένο το 1986 πλάι στη διάσημη ελβετική λίμνη Maggiore. Όλη η φιλοσοφία του Giardino Ascona βασίζεται στην παρουσία του νερού, με ιδιαίτερη έμφαση στους εξωτερικούς χώρους. Οι επισκέπτες μπορούν να χαλαρώσουν στις πολύχρωμες μαξιλάρες της πισίνας ή να ατενίσουν την πανέμορφη λίμνη με τα νούφαρα.

 

 

FOR SEA LOVERS

Erosantorini (Santorini, Greece)

Σκαρφαλωμένο στην Καλντέρα της Σαντορίνης, σε ύψος 300μ. το Erosantorini είναι … έρωτας με την πρώτη ματιά! Η φιλοσοφία της ταυτότητάς του κινείται στην απλότητα και την barefoot chic αισθητική. Χτιστά εξωτερικά “σαλόνια” αλλά και minimal έπιπλα με πολυτελή υφάσματα σε αποχρώσεις της θάλασσας, καλούν τον επισκέπτη να απολαύσει την ανεμπόδιστη θέα στο Αιγαίο. Τα δάπεδα από τσιμέντο αποτελούν τον ιδανικό καμβά για τα ζωγραφισμένα, λευκά “χαλιά”, εμπνευσμένα από μεσογειακά μοτίβα.

 

 

Rocabella Mykonos Hotel (Mykonos, Greece)

Σε αυτό το μοναδικής αισθητικής ξενοδοχείο, τα όρια ανάμεσα στους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους μοιάζουν “θολά”. Τα εντυπωσιακά αίθρια αποτελούν συνέχεια της indoor σχεδιαστικής φιλοσοφίας. Φυσικά υλικά, δάπεδα από τσιμεντοκονία και φίνα λινά σε γήινες αποχρώσεις κάνουν το Rocabella Mykonos να ενσωματώνεται αρμονικά στο γύρω θαλασσινό τοπίο και να μαγεύει με τη φιλοξενία του.

 

 

FOR EXOTIC LOVERS

Rabot Hotel From Hotel Chocolat (St Lucia, Carribean)

 Όταν μία από τις πιο παλιές φάρμες παραγωγής κακάο στην Καραϊβική μετατρέπεται σε πολυτελές ξενοδοχείο, το αποτέλεσμα είναι ένα “όνειρο” φιλοξενίας για κάθε λάτρη της σοκολάτας. Τα άνετα ξύλινα σπιτάκια βλέπουν απευθείας στην παραλία Soufrière και τα “δίδυμα” ηφαίστεια, ενώ ο επισκέπτης χαλαρώνει στην κουνιστή του πολυθρόνα. Καθώς η κουζίνα του Rabot Hotel From Hotel Chocolat επικεντρώνεται στη σοκολάτα ως βασικό υλικό, μπορείτε να απολαύσετε ένα Cacao Bellini στο stylish bar, ενώ ο ήλιος χάνεται μέσα στο οργιώδες, εξωτικό τοπίο.

 

 

Papaya Playa Project (Tulum, Mexico)

Ο ιδανικός τόπος για να ενωθεί κανείς με την άγρια φύση. Το Papaya Playa Project χαλαρώνει στην αγκαλιά της ζούγκλας, και καλεί τους επισκέπτες του σε μια μοναδική εμπειρία αποσύνδεσης από τον σύγχρονο τεχνολογικό κυκεώνα. Δεν είναι τυχαίο ότι οποιαδήποτε ηλεκτρονική συσκευή απουσιάζει από τα δωμάτια. Κάθε cabaña διαθέτει ιδιωτική ξύλινη βεράντα με αιώρες, ενώ οι οικολογικές κατασκευές από bamboo δημιουργούν το τέλειο εξωτικό σκηνικό, μόλις 900 μ. από την παραλία Mayan Riviera.

 

 

www.designhotels.com

[email protected]

Οne quote, my point of view... “Let me live, love, and say it well in good sentences” Sylvia Plath