Home / Beauty  / Ντεμακιγιάζ προσώπου: Τα 3 πράγματα που δεν πρέπει να κάνετε

Ντεμακιγιάζ προσώπου: Τα 3 πράγματα που δεν πρέπει να κάνετε

Ντεμακιγιάζ προσώπου: Τα 3 πράγματα που δεν πρέπει να κάνετε
Ντεμακιγιάζ προσώπου τι να αποφύγετε οπωσδήποτε. 

Κι όμως υπάρχουν κάποια πράγματα που μπορεί να πάνε στραβά.

 

 

Μην χρησιμοποιείτε μαντηλάκια καθαρισμού.

Ή μάλλον χρησιμοποιήστε τα όταν βρίσκεστε σε ταξίδι ή είστε εκτός σπιτιού καθώς πραγματικά θα σας λύσουν τα χέρια. Όταν όμως είστε στο σπίτι σας αποφύγετε τη χρήση τους. Γιατί; Δεν είναι λίγες οι γυναίκες που έχουν παρατηρήσει πως τα μαντηλάκια ντεμακιγιάζ αφυδατώνουν την επιδερμίδα τους, με αποτέλεσμα να την κάνουν πιο ξηρή και θαμπή. 

 

Δεν ξεβγάζετε το γαλάκτωμα. 

Αν πάλι χρησιμοποιείτε γαλάκτωμα για να απομακρύνετε το μακιγιάζ σας είναι πολύ πιθανό να κάνετε το παραπάνω λάθος. Όμως αν δεν απομακρύνετε το γαλάκτωμα ντεμακιγιάζ με άφθονο νερό και μια γεννεία ποσότητα από καθαριστικό προσώπου, το αποτέλεσμα είναι να μην απομακρύνετε από το πρόσωπό σας υπολείμματα του μακιγιάζ αλλά και ρύπους της ατμόσφαιρας. 

 

Ντεμακιγιάζ προσώπου: Τα 3 πράγματα που δεν πρέπει να κάνετε

 

 

Στραφείτε σε natural επιλογές κι όχι σε τυποποιημένα καθαριστικά.  

Ο καλύτερος τρόπος για να προστατέψετε την επιδερμίδα σας είναι να χρησιμοποιείτε προϊόντα που δεν περιέχουν χημικές ουσίες και άλλα επιβλαβή συστατικά για το δέρμα. Αυτό που μπορείτε να κάνετε είναι να φτιάξετε μόνες σας το ντεμακιγιάζ σας με φυσικά υλικά. Μία πολύ καλή ιδέα είναι να χρησιμοποιήσετε αμυγδαλέλαιο και να φτιάξετε το δικό σας φυσικό ντεμακιγιάζ

 

Ντεμακιγιάζ προσώπου: Τα 3 πράγματα που δεν πρέπει να κάνετε

 

 

Diy: Σούπερ συνταγή ντεμακιγιάζ με αμυγδαλέλαιο

Αναμειγνύουμε μία κουταλιά της σούπας αμυγδαλέλαιο με μία κουταλιά της σούπας ροδόνερο, που είναι θαυματουργό για την επιδερμίδα μας, σε ένα μικρό μπολ. Ανακατεύουμε πολύ καλά και το natural καθαριστικό για το μακιγιάζ μας είναι έτοιμο.

Πώς θα το χρησιμοποιήσουμε:

Βάζουμε ποσότητα από το μείγμα σε ένα βαμβάκι και με πολύ απαλές κινήσεις αφαιρούμε το μακιγιάζ από τα μάτια και το πρόσωπό μας. Όταν ολοκληρώσετε τον καθαρισμό θα διαπιστώσετε πως το δέρμα σας εκτός από καθαρό, είναι πολύ απαλό και ενυδατωμένο.

 

 

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!