Home / Fashion  / Νιώστε τον παλμό του χειμώνα με τις νέες Ugg

Νιώστε τον παλμό του χειμώνα με τις νέες Ugg

Ugg

Μια ολοκαίνουργια collection κυκλοφόρησαν οι Ugg, με όνομα “Feel” , για να σας κρατήσουν ζεστές το χειμώνα.

 

Courtesy of Ugg

 

Όλο και πιο δυναμικά μπαίνουν στο παιχνίδι του κόσμου της μόδας οι Ugg. Μετά τις εντυπωσιακές καμπάνιες με πρωταγωνιστές ονόματα του χώρου και της μουσικής βιομηχανίας, κυκλοφορεί και νέα συλλογή! Η καλύτερη επιλογή για τις κρύες μέρες που διανύουμε, φροντίζοντας να σας κρατάει ζεστές καθ’όλη τη διάρκεια της ημέρας. Ανατρεπτικές και must have της φετινής σεζόν, χαρίζουν luxury και cozy διάθεση. Σας καλούν να αισθανθείτε και να ζήσετε την κάθε ημέρα. Ικανοποιούν κάθε γούστο και κάθε στυλ, ως μια κλασσική και διαχρονική πρόταση.

 

Courtesy of Ugg

 

Περιλαμβάνουν τα νέα κομμάτια: Classic Ultra Mini Boot, Classic Clear Mini Boot και Classic Minill Boot. Το πρώτο αποτελεί την πιο χαμηλή μπότα που σχεδίασε πότε το brand, προσφέροντας άνεση και ζεστασιά. Συνεχίζοντας, το δεύτερο κομμάτι είναι αδιάβροχο, φροντίζοντας για τις βροχερές μέρες του χρόνου. Διαθέτει πλούσια και άνετη εσωτερική επένδυση, προστατεύοντας παράλληλα. Τέλος, το Classic Minill Boot θεωρείται η πρόταση που άλλαξε τα δεδομένα. Συναρπαστικό και ολοκαίνουργιο, προσθέτει μια νέα πινελιά, σε γήινες αποχρώσεις, στην κλασσική συλλογή.

 

Courtesy of Ugg

 

Η νέα και ultimate must have συλλογή, “Feel”, είναι διαθέσιμη στο site, αλλά και σε επιλεγμένα φυσικά καταστήματα.

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.