Home / Good Life  / To νεσεσέρ των διακοπών

To νεσεσέρ των διακοπών

cozy vibe travel necessaire
Τι δεν πρέπει να λείπει από το καλοκαιρινό σου νεσεσέρ.

Επιτέλους ήρθε η ώρα να πας διακοπές. Χαίρεσαι, ενθουσιάζεσαι αλλά δεν ξέρεις ακριβώς τι να πάρεις μαζί σου. Παρακάτω σου υπενθυμίζουμε τι δεν πρέπει να λείπει από το νεσεσέρ των διακοπών σου για να είσαι έτοιμη, λαμπερή και να περάσεις υπέροχα! Τι πρέπει να πάρεις:

 

Αντηλιακά.

Προσώπου και σώματος. Είναι απαραίτητα. Αν δεν έχουμε πολύ μεγάλο νεσεσέρ ή θέλουμε να πάρουμε ελάχιστα πράγματα, αγοράζουμε ένα αντηλιακό προσώπου και σώματος 2 σε 1. Και δεν ξεχνάμε την επάλειψη κάθε 2-3 ώρες.

 

Καθαριστικά.

Προσώπου, αφρόλουτρο, σαμπουάν και κοντίσιονερ. Χρησιμοποιούμε τα δικά μας γιατί αυτά που υπάρχουν στο ξενοδοχείο μπορεί να μην ανταποκρίνονται στις ανάγκες μας.

 

Μάσκα μαλλιών.

Αν δε θέλουμε να πάρουμε κοντίσιονερ, παίρνουμε μια μάσκα που δρα σε μόλις σε 3’, θρέφει εντατικά τα μαλλιά, τα ξεπλέκει στο πι και φι και τα αφήνει απαλά.

 

Τσιμπιδάκι φρυδιών.

Τα χρειαζόμαστε. Μπορεί να βγει μία τριχούλα, μπορεί να πατήσουμε ένα αγκάθι..

 

Λαστιχάκια μαλλιών και τσιμπιδάκια.

Είτε λόγω ζέστης, είτε για τη θάλασσα, είτε για μία βραδινή έξοδό μας είναι απαραίτητα.

 

Κρέμες ενυδάτωσης.

Αγαπάμε τον ήλιο και τη θάλασσα αλλά εξίσου και το δέρμα μας. Έχουμε μαζί μας λοσιόν after sun, ενυδατική κρέμα προσώπου, κρέμα σώματος και περιποιούμαστε τόσο το πρόσωπο όσο και το σώμα.

 

Ράσπα.

Κάθε βράδυ αφαιρούμε τις σκληρύνσεις από τα πέλματα, γιατί οι σαγιονάρες και τα σανδάλια είναι “αδυσώπητα”.

 

Προϊόντα Μακιγιάζ.

Μάσκαρα, μπρόνζερ ή ρουζ, λιπ γκλος και μία παλέτα σκιών με γήινες αποχρώσεις. Αυτά. Δεν χρειάζονται παραπάνω. Το make up, τα έντονα βερνίκια νυχιών, τα έντονα αρώματα και κραγιόν, καλό είναι να τα αφήσουμε πίσω μας. Ο ήλιος μας κάνει πιο γοητευτικές και το έντονο μακιγιάζ δεν μας χρειάζεται.

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!