Home / Cozyhome  / To νέο “RE:CHARGE Café” από τη Humanscale

To νέο “RE:CHARGE Café” από τη Humanscale

cozy vibe design news Humanscale
Ο Todd Bracher επιμελήθηκε τον σχεδιασμό του ιδιαίτερου café στο Μιλάνο.

 

Η Humanscale είναι μια εταιρεία που σχεδιάζει και κατασκευάζει εργονομικά αντικείμενα που βοηθούν στην υγεία αλλά και διευκολύνουν την καθημερινότητα στη δουλειά, όπως αναπαυτικά καθίσματα, γραφεία και φωτιστικά.

Πρόσφατα άνοιξε ένα πρωτότυπο café  στην καρδιά της Brera Design District στο Μιλάνο, με την ονομασία “ RE:CHARGE” σε σχεδιασμό του Todd Bracher, Creative Director της εταιρείας, προσφέροντας μια αστική όαση ανάπαυσης.

Η Humanscale έχει μελετήσει τον βιολογικό φωτισμό και τη σύνδεσή του με την καλή κατάσταση της υγείας μας, ακολουθώντας τους καρδιακούς παλμούς.

Το “RE:CHARGE Café” concept είναι εμπνευσμένο από ένα πρόσφατο trend με την ονομασία “Engineered Nature”, που μελετά τη σύνδεση του ανθρώπου με τη φύση και πώς αυτή επιδρά θετικά στην υγεία και στην ψυχοσύνθεσή του.

 

cozy vibe design news Humanscale      

cozy vibe design news Humanscale

cozy vibe design news Humanscale       cozy vibe design news Humanscale

 

cozy vibe design news Humanscale

cozy vibe design news Humanscale    cozy vibe design news Humanscale

Το RE:CHARGE Café διαθέτει  τραπέζια με ενσωματωμένο βιολογικό φωτισμό και έναν καταπράσινο κατακόρυφο κήπο που ανανεώνει τον εισπνεόμενο αέρα, μια κατασκευή που πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με τους ειδικούς πάνω στις αγροτικές καλλιέργειες, Vertical Field. Επιπλέον, διαθέτει free Wi-Fi και ένα bar που προσφέρει υγιεινά “Green Shots” για αναζωογόνηση σώματος και μυαλού. Το RE:CHARGE Café υποστηρίζει τον αρμονικό συνδυασμό δουλειάς, χαλάρωσης και κοινωνικών συναναστροφών, κάτι που πρεσβεύει και η εταιρεία Humanscale, ενώ δίνει τη δυνατότητα στους επισκέπτες του να βρεθούν σε ένα περιβάλλον που σκοπό έχει να ενεργοποιήσει το βιολογικό τους ρολόι και να προσφέρει τη δυνατότητα να βιώσει κανείς τις τελευταίες τεχνολογίες της Humanscale.

Αν, λοιπόν, βρεθείτε στο Μιλάνο, “φορτίστε” τις μπαταρίες σας σ’ αυτόν τον όμορφο και ξεχωριστό χώρο.

 

cozy vibe design news Humanscale

cozy vibe design news Humanscale

cozy vibe design news Humanscale

 Image credit to Andrew Habeck

 

RE:CHARGE Cafe by Humanscale and Todd Bracher

Via Solferino, 18, Brera, Milano 20121

April 4-9; 7am-2am

Open Daily for breakfast, lunch, aperitivo, light dinner

[email protected]

Οne quote, my point of view... “Let me live, love, and say it well in good sentences” Sylvia Plath