Home / Beauty  / Νέα καλοκαιρινά κραγιόν εμπνευσμένα από το ουράνιο τόξο

Νέα καλοκαιρινά κραγιόν εμπνευσμένα από το ουράνιο τόξο

Νέα καλοκαιρινά κραγιόν εμπνευσμένα από το ουράνιο τόξο
Κραγιόν εμπνευσμένα από το ουράνιο τόξο. 

Μία νέα beauty collection με το όνομα Galaxy-Themed Makeup Collection γεννήθηκε από τη συνεργασία Carli Bybel και του brand Il Makiage. H beauty blogger ενώνει τις δυνάμεις της με το brand για τη δημιουργία μιας νέας σειράς κραγιόν που θα αγαπήσουν όλες οι γυναίκες.   

 

Νέα καλοκαιρινά κραγιόν εμπνευσμένα από το ουράνιο τόξο

 

Η blogger δήλωσε σχετικά “Ξέρω ότι οι θαυμαστές και followers μου αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα να βρουν την τέλεια απόχρωση για εκείνους. Έτσι εγώ έχω την ευκαιρία να δημιουργήσω τη δική μου συλλογή για τα χείλη και ένα όνειρό μου να γίνει πραγματικότητα”.  έχει γίνει ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα” και συνεχίζει λέγοντας ” Όταν τσέκαρα το makeup line που δημιουργήσαμε με την εταιρία Il Makiage ήθελα να ελέγξω την ποιότητα των προϊόντων και είδα πως το αποτέλεσμα με δικαίωσε. Όταν συνεργάζομαι με ένα εμπορικό σήμα το υποστηρίζω 100% γιατί θέλω να είμαι σίγουρη για το αποτέλεσμα”. 

 

https://www.instagram.com/p/B0V6WJxhj5S/

 

 

Η σειρά lip προϊόντων Galaxy-Themed Makeup Collection περιλαμβάνει μοναδικές αποχρώσεις κραγιόν για όλα τα γούστα και τις επιδερμίδες των γυναικών, ενώ η νέα σειρά περιλαμβάνει 3 τρία lipliners, τρία glosses και 3 κραγιόν και αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 8 Αυγούστου. Stay tuned! 

 

www.ilmakiage.com

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!