Home / Beauty  / Νέα αρώματα Marc Cain Mysteriously

Νέα αρώματα Marc Cain Mysteriously

Ο επιτυχημένος Γερμανικός οίκος μόδας Marc Cain,  λανσάρει τη δική του σειρά αρωμάτων!

 

Η σειρά Marc Cain Mysteriously παρουσιάζει τρία διαφορετικά αρώματα, τα οποία αντανακλούν το DNA του Marc Cain με τον δικό τους μοναδικό τρόπο.

 

«Όπως και με τις συλλογές μόδας μας, εστιάζουμε στην ανάπτυξη προϊόντων υψηλής ποιότητας που εκπλήσσουν και εμπνέουν “, λέει ο Helmut Schlotterer, ιδρυτής, ιδιοκτήτης και Πρόεδρος της Marc Cain GmbH.


Το εξαιρετικό αποτέλεσμα οφείλεται στους αρωματοποιούς Corinne Cachen, Maarten Schoute και Michel Almairac. Η σειρά “Mysteriously” εμπνέεται από σίγουρες, σκληρές γυναίκες που ξέρουν τι θέλουν. “Πρόκειται για ένα φόρο τιμής στις γυναίκες που περιβάλλονται από μια μυστηριώδη αύρα και οι οποίες, λόγω του πάθους τους, μπορούν να επιτύχουν οτιδήποτε θέλουν», εξηγεί ο Michael Förster, Chief Creative Officer της εταιρίας παραγωγής αρωμάτων Lyrique Parfums από την Ελβετία, υπογραμμίζοντας επίσης την φιλοσοφία της εταιρείας της Marc Cain GmbH.

Η σειρά Marc Cain Mysteriously παρουσιάζεται σε κομψά, μινιμαλιστικά μπουκάλια και διατίθεται σε 2 μεγέθη, το Mini Eau de Parfum (40 ml) και το Eau de Parfum (80 ml), με ιδιαίτερο packaging.

 

Για μια ολοκληρωμένη Marc Cain Mysteriously εμπειρία, μπορείτε να επιλέξετε επίσης το αφρόλουτρο, το αποσμητικό και την κρέμα σώματος, ενώ μια πολύ ωραία ιδέα για δώρο είναι το Mysteriously Collection Box!

 

 

 

www.marc-cain.com

 

[email protected]

Ως Publishing Director & Editor-in-Chief της COZY Publications, καθημερινά αναζητώ ό,τι νέο, όμορφο και ενδιαφέρον, μαζί με τους αγαπημένους μου συνεργάτες! Η μυρωδιά του φρεσκοτυπωμένου χαρτιού με εξιτάρει, η ταχύτητα του digital κόσμου με συναρπάζει, όμως αυτό που με γοητεύει περισσότερο είναι οι άνθρωποι πίσω από αυτά, για την δημιουργικότητα τους, την αγάπη τους και το πάθος τους! Και έχω την τιμή να συνεργάζομαι με τέτοιους ανθρώπους! Απολαύστε τους μέσα από το COZYVIBE, αλλά και μέσα από το σύνολο των εκδόσεων μας!