Home / Good Life  / Μόνο Εσένα Βλέπω- All I See Is You με την Μπλέικ Λάιβλι

Μόνο Εσένα Βλέπω- All I See Is You με την Μπλέικ Λάιβλι

Μόνο Εσένα Βλέπω- All I See Is You με την Μπλέικ Λάιβλι. 

H Τζίνα (Μπλέικ Λάιβλι) και ο Τζέιμς (Τζέισον Κλαρκ) έχουν έναν υπέροχο γάμο. Μετά από ένα ατύχημα που της κόστισε τους γονείς αλλά και την όρασή της, η Τζίνα εξαρτάται ολοκληρωτικά από τον άντρα της, κι αυτή η εξάρτηση φαίνεται πως κρατάει σταθερή την παθιασμένη σχέση τους. Εκείνη βλέπει τον κόσμο μέσα από τα μάτια του Τζέιμς που της περιγράφει κάθε τι από την καθημερινή ζωή. Παρά το πρόβλημά της, οι δυο τους απολαμβάνουν μια έντονη καθημερινότητα στην Μπανγκόκ, όπου ο Τζέιμς δουλεύει και η Τζίνα εξερευνά τη ζωή σε μια ξένη χώρα.  Όλα κυλούν όμορφα, μέχρι τη στιγμή που η Τζίνα αποκτά ξανά την όρασή της κι αρχίζει να βλέπει τον κόσμο μέσα από τα δικά της μάτια, κάτι που θα τη φέρει αντιμέτωπη με μια νέα, πιο «σκοτεινή» πραγματικότητα…

 

To ερωτικό δράμα «Μόνο Εσένα Βλέπω» αποτελεί την νέα ταινία του επιτυχημένου σκηνοθέτη Μαρκ Φόρστερ (Παγκόσμιος Πόλεμος Ζ, Ψάχνοντας τη Χώρα του Ποτέ και Ο Χορός των Τεράτων), στην οποία πρωταγωνιστούν οι ταλαντούχοι ηθοποιοί Μπλέικ Λάιβλι και Τζέισον Κλαρκ. Η πρωταγωνίστρια λάτρεψε τον ρόλο από την πρώτη στιγμή και όπως δήλωσε και η ίδια «Ενθουσιάστηκα όταν διάβασα το σενάριο γιατί ήταν μια ιστορία εντελώς διαφορετική από οποιαδήποτε είχα διαβάσει. Ο Μαρκ είναι ένας από τους πιο αξιαγάπητους ανθρώπους που έχω δουλέψει. Είναι τόσο ευφυής και, ταυτόχρονα, χαμηλών τόνων και ταπεινός, που σου δημιουργεί ένα ασφαλές και εμψυχωτικό περιβάλλον».

 

 

Ο Τζέισον Κλαρκ επίσης ενθουσιασμένος για τον ρόλο του και την ταινία δήλωσε, «Ήταν εξαρχής σαφές ότι δεν επρόκειτο για κλασική ταινία του Χόλιγουντ.. και αναφέρει σχετικά με την ηρωίδα σύζυγό του «Είναι τα μάτια της. Είναι η περιγραφή της. Είναι το χέρι βοηθείας της. Είναι τα πάντα της και το απολαμβάνει ιδιαίτερα. Έχει βρει έναν λόγο ύπαρξης και, μαζί, έναν άνθρωπο που τον αγαπά γι αυτό που είναι».

 

Η ταινία γυρίστηκε κυρίως στην Μπανγκόκ γεγονός που εξίταρε τον σκηνοθέτη «Θα ήταν καλύτερα σε μια εξωτική πόλη, όπου η γλώσσα και η κουλτούρα θα ήταν στοιχεία εντελώς ξένα για το πρωταγωνιστικό ζευγάρι» δήλωσε, όμως συμπληρωματικά γυρίσματα έγιναν και σε άλλες πόλεις όπως το Πουκέτ, η Βαρκελώνη, η Μπουνόλ και η Βαλένθια.

 

Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 29 Μαρτίου από την Odeon.

 

Σκηνοθεσία: Μαρκ Φόρστερ

Σενάριο: Μαρκ Φόρστερ και Σον Κόνγουεϊ

Ηθοποιοί:Μπλέικ Λάιβλι, Τζέισον Κλαρκ, Ντάνι Χιούστον, Άνα Ο’ Ράιλι

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!