Home / Lifestyle  / Celebrities  / Μοντέλα από την Ελλάδα που κατακτούν τη διεθνή σκηνή

Μοντέλα από την Ελλάδα που κατακτούν τη διεθνή σκηνή

Ιστορίες μόδας Made in Greece. Αυτά είναι τα μοντέλα με καταγωγή από την Ελλάδα, που περπατούν στα catwalks μεγάλων οίκων του εξωτερικού.

 

Όταν ακούμε τη φράση “μοντέλα με καταγωγή από την Ελλάδα” τα ονόματα που μας έρχονται πρώτα στο μυαλό είναι συνήθως αυτά της Βίκυς Καγιά, της Ηλιάνας Παγεωργίου, της Βίκυς Κουλιανού… Ωστόσο, σήμερα υπάρχουν αρκετά νέα μοντέλα, των οποίων το ταλέντο κατάφερε να ταξιδέψει πέρα από τα σύνορα της Ελλάδας. Τα παρακάτω ονόματα δραστηριοποιούνται αυτήν τη στιγμή στη χώρα μας, αλλά και στο εξωτερικό, δίνοντας έναν ελληνικό αέρα στη διεθνή σκηνή.

 

Ξεκίνησαν δειλά-δειλά και μπόρεσαν να συνδέσουν το όνομά τους με μεγάλους οίκους μόδας. Η δουλειά τους έχει θετικό αντίκτυπο τόσο στους ίδιους, όσο και στη χώρα μας, την οποία “διαφημίζουν” στο εξωτερικό, μέσα από το ταλέντο τους. Ας τους γνωρίσουμε καλύτερα, μέσα από τις διεθνείς καμπάνιες, στις οποίες έχουν συμμετάσχει.

 

Ροζάνα Γεωργίου

Η Ροζάνα διαπρέπει στο εξωτερικό, μετρώντας συνεργασίες με τους οίκους Dior, Givenchy, Paco Rabbane, Mary Katrantzou, Armani, Victoria Beckham κ.ά. Μάλιστα, έχει κοσμήσει με την ομορφιά της εξώφυλλα και editorials μόδας περιοδικών, όπως τα Vogue, Marie Claire, Numero, L’officiel, κ.ά.

 

 

 

Αιμιλιάνο Μάρκου

Μπορεί ο Αιμιλιάνο να μην κατόρθωσε να αναδειχθεί νικητής του Greece’s Next Top Model -από το οποίο έγινε και γνωστός στο ελληνικό κοινό. Κατάφερε, όμως, να συνεργάζεται με διεθνείς οίκους, όπως οι Dolce & Gabbana, Armani, Burberry και Calvin Klein.

 

 

 

Έστερ Μαστρογιάννη

Με πρόσωπο που μοιάζει να αναδύθηκε από τις σελίδες της αρχαίας ελληνικής ιστορίας, η Έστερ Μαστρογιάννη είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα διεθνή μοντέλα της χώρας μας. Δεν είναι τυχαίο, λοιπόν, που το portfolio της κοσμούν συνεργασίες με σπουδαίους οίκους, όπως οι Armani, Mugler, Tacchini κ.ά.

 

 

 

Αθηνά Κοΐνη

To μοντέλο και αθλήτρια έχει συνεργαστεί με Dior, Kérastase, Numero και H&M.

 

 

 

Χρήστος Κατσαβοχρήστος

Ο Χρήστος Κατσαβοχρήστος έχει επιλεχθεί από τους οίκους Disquared2 και Dior, ενώ έχει φωτογραφηθεί και για το εξώφυλλο της ισπανικής έκδοσης του περιοδικού Men’s Health.

 

 

 

Ανδρέας Αθανασόπουλος

Άλλο ένα μοντέλο της λίστας μας, που ξεκίνησε την πορεία του από το GNTM. Ο Ανδρέας μετράει συνεργασίες με τους οίκους Armani, Off-White, Ralph Laure, Isaia και Missoni.

 

 

 

Alex Marku

Ο Alex έχει περπατήσει στα catwalks των οίκων Dsquared2 και Balmain.

 

 

 

Manolo

Ο Manolo -Emanuel Teodosiu- έχει συνεργαστεί με τους οίκους Burberry και Tommy Hilfiger. Επίσης, έχει φωτογραφηθεί για το GQ Magazine.

 

 

 
Νικολέτα Αλαφούζου

Η Νικολέτα συνεργάζεται με fashion brands στην Κίνα.

 

 

 

Σοφία Χαρμαντά

Η Σοφία Χαρμαντά έχει συνεργαστεί με Givenchy, Laura Marcier, Limoni και άλλα brands του εξωτερικού.

 

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.