Home / Good Life  / Μια συλλογή «ωδή» στο ουίσκι!

Μια συλλογή «ωδή» στο ουίσκι!

Το Whiskey Cocktails μας μυεί στον γευστικό κόσμο του «βασιλιά των αποσταγμάτων»!

 

Ο κορυφαίος mixologist της Αμερικής Brian Van Flandern επιμελήθηκε την 5η έκδοση της πολύ επιτυχημένης  σειράς cocktail βιβλίων της Assouline, ”Whiskey Cocktails”!

 

 

 

 

Το βιβλίο είναι ιδανικό για εσάς που είστε φανατικοί οπαδοί του ουίσκι και δεν μπορείτε να το αποχωριστείτε ούτε όταν επιλέγετε κάποιο κοκτέιλ ή για εσάς που θέλετε να δοκιμάσετε νέες γεύσεις και να μυηθείτε στα μυστικά του «βασιλιά των αποσταγμάτων», όπως πολλοί συνηθίζουν να χαρακτηρίζουν το ουίσκι!

 

 

Στο βιβλίο Whiskey Cocktails θα ανακαλύψετε συνταγές για κοκτείλ του Brian Van Flandern, εμπνευσμένες από τα πιο θρυλικά μπαρ της Νέας Υόρκης όπως είναι το The Brandy Library, Dead Rabbit Bar και McSorleys!

 

 

Σας περιμένουν 140 σελίδες πλούσιες σε νέες προτάσεις για γευστικά cocktails, που εξυμνούν το πιο διαδεδομένο και αγαπητό ποτό στον κόσμο! 

 

 

 

Το βιβλίο αναμένεται να κυκλοφορήσει σε λίγες μέρες. Ανυπομονούμε!

www.assouline.com

 

 

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!