Home / Fashion  / Μια πρώτη γεύση από την πρώτη Ivy Park swimwear collection της Beyoncé

Μια πρώτη γεύση από την πρώτη Ivy Park swimwear collection της Beyoncé

Η Beyoncé κάνει μια “βουτιά” στο καλοκαίρι, κυκλοφορώντας την πρώτη Ivy Park swimwear collection.

 

Το pop icon έχει γράψει τη δικιά της ιστορία για την Adidas, αλλά και το sportswear. Μέσα από τη μοναδική συνεργασία της με το αθλητικό brand δημιούργησε το Ivy Park, το οποίο έχει γίνει ανάρπαστο. Τώρα, έφτασε η στιγμή για τη τραγουδίστρια και το project να κάνουν το επόμενο βήμα. Κάνουν μια δροσερή βουτιά στο φετινό καλοκαίρι και μας προσφέρουν την πρώτη Flex Park swimwear collection.

 

Courtesy of Adidas

 

Η ανανεωμένη έκδοση της fashion σειράς της Beyoncé είναι αφιερωμένη στην παραλία και τη κολύμβηση. Πρόκειται για μια έντονα χρωματισμένη γιορτή για αυτοπεποίθηση και αυτοέκφραση της ατομικότητας. Είναι διαθέσιμη σε μεγέθη XS έως 4X και προσφέρει must have προϊόντα σε πορτοκαλί αποχρώσεις. Τα μπικίνι είναι φτιαγμένα από δαντελωτές λεπτομέρειες που τονίζουν τη μέση. Όλα τα μοναδικά items έχουν το three stripes λογότυπο της Adidas. Ποιοτικά, άνετα, super stylish και με την υπογραφή της Beyoncé είναι τα μαγιό που θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις.  

 

Courtesy of Adidas

 

Η συλλογή θα είναι διαθέσιμη στις 22 Ιουλίου, μέσα από το official site.

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.