Home / Wellness  / Diet & Fitness  / Με 7 κινήσεις έχετε διασκεδαστική και αποτελεσματική προπόνηση!

Με 7 κινήσεις έχετε διασκεδαστική και αποτελεσματική προπόνηση!

7 κινήσεις

Αν βαριέσαι τις μακροσκελείς προπονήσεις αυτό το workout πρόγραμμα είναι για σένα! Με 7 κινήσεις- ασκήσεις θα έχεις το αποτέλεσμα που θες!

 

Η προπόνηση θα πρέπει να προσαρμοσμένη στις ανάγκες και στην προσωπικότητα του καθενός. Για να μπορέσουμε να είμαστε αποδοτικοί είναι καλύτερο και να διασκεδάζουμε μέσα από τις ασκήσεις. Με αυτόν τον τρόπο θα έχουμε περισσότερη όρεξη να πάμε στο γυμναστήριο και σίγουρα θα είμαστε πιστοί στο ραντεβού μας με αυτό. Ένας από τους διασημότερους γυμναστές με το nickname London Fitness Guy κοινοποιεί τα έξυπνα workouts που δημιουργεί. Αυτήν τη φορά συνδυάζει αποτελεσματικότητα με διασκέδαση μέσα από 7 κινήσεις, μέσα από 7 γρήγορες ασκήσεις!

 

https://www.instagram.com/p/CllxP9Iou-d/

 

Η αρχή και το τέλος περιλαμβάνει τρέξιμο και αντίστοιχα περπάτημα στον διάδρομο για να μπορέσει το σώμα πρώτα να ενεργοποιηθεί και έπειτα να αναρρώσει. Οι ενδιάμεσες πέντε ασκήσεις στοχεύουν στην ενδυνάμωση όλους του σώματος. Παράλληλα καταφέρνουν να κάνουν την ώρα της άσκησης να περνάει εύκολα και διασκεδαστικά. Ο γυμναστής συστήνει έξι φορές επανάληψη του συγκεκριμένου work out set. Στο παρακάτω video που “ανέβασε” στο Instagram δείχνει βήμα βήμα το πώς γίνονται οι συγκεκριμένες ασκήσεις με 7 κινήσεις! Μη χάνετε καιρό δοκιμάστε το στο σπίτι ή στο γυμναστήριο, για να συνδυάσετε ψυχαγωγία, κάψιμο λίπους και ενδυνάμωση όλου του σώματος!

 

 

Video source London Fitness Guy/ Instagram

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.