Home / Cozyhome  / Architecture  / Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 100% Hotel Show

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 100% Hotel Show

Η premium έκθεση για ξενοδόχους 100% Hotel Show επανήλθε δυναμικά, δίνοντας ένα ισχυρό μήνυμα επαναφοράς των ξενοδοχειακών εκθέσεων.

 

Το 100% Hotel Show επανήλθε δυναμικά, μετά από δύο χρόνια αναγκαστικής απουσίας, λειτουργώντας και πάλι ως σημείο συνάντησης των επαγγελματιών του κλάδου. Η premium έκθεση έδωσε το μήνυμα επανεκκίνησης των ξενοδοχειακών εκθέσεων, αλλά και της σημασίας τους για την ανάπτυξη της ξενοδοχειακής αγοράς.

Μέσα σε ένα κλίμα ασφάλειας, αλλά και με έναν ειδικό σχεδιασμό για την αποφυγή συνωστισμού, πραγματοποιήθηκαν εκατοντάδες συναντήσεις μεταξύ εκθετών και επισκεπτών και επιτυχημένα workshops, που κάλυψαν τα επερχόμενα trends για τη νέα season.

 

hotel show back

 

Το 100% Hotel Show ξεκίνησε με την τελετή απονομής των 100% Hotel Design Awards, η οποία πραγματοποιήθηκε σε ένα ειδικό format. Το παρών έδωσαν δεκάδες ξενοδόχοι και αρχιτέκτονες, αλλά και η Υφυπουργός Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη, η οποία χαιρέτησε την έναρξη της διοργάνωσης. Κατά τη διάρκεια της απονομής αναδείχθηκαν οι εντυπωσιακότεροι σχεδιασμοί ελληνικών ξενοδοχείων, στην πιο ανταγωνιστική διοργάνωση των βραβείων μέχρι σήμερα.

 

hotelshow

 

Ο απολογισμός

Το κοινό έδωσε δυναμικό παρών το Σάββατο, προσεγγίζοντας την αίσθηση της Pre-Covid περιόδου, ενώ η επισκεψιμότητα ήταν σταθερή τις υπόλοιπες ημέρες της διοργάνωσης. Δύο από τα κυριότερα χαρακτηριστικά των επισκεπτών αποτέλεσαν το υψηλό επενδυτικό ενδιαφέρον και η απόλυτα στοχευμένη προσέγγιση. Επιπρόσθετα, το φετινό 100% Hotel Show προσέλκυσε ένα αξιοσημείωτο ποσοστό νέων επισκεπτών, που σχεδιάζουν να μπουν στον ξενοδοχειακό κλάδο με την επικείμενη ανακοίνωση των νέων χρηματοδοτικών προγραμμάτων.

Τα ξενοδοχειακά Workshops, διαχρονικά ένας από τους σημαντικότερους πυλώνες της 100% Hotel Show, πραγματοποιήθηκαν σε μια γεμάτη αίθουσα. Αρκετοί ήταν και εκείνοι που τα παρακολούθησαν διαδικτυακά, καθώς υπήρχε παράλληλη Live Broadcasting μετάδοση. Φέτος, για πρώτη φορά, οι ομιλητές εστίασαν στην ανάλυση πραγματικών δεδομένων σχετικά με τη ζήτηση στην Ελλάδα. Παράλληλα, παρουσιάστηκαν case studies από λύσεις εταιρειών, δίνοντας έναν πιο πρακτικό χαρακτήρα στις παρουσιάσεις.

 

workshop hotel show

 

Το 100% Hotel Show ξεκινά ήδη την προετοιμασία για την επετειακή δέκατη διοργάνωσή του, η οποία θα διεξαχθεί από τις 18 έως τις 21 Νοεμβρίου 2022, στο MEC Παιανίας.

[email protected]

“I must be a mermaid, Rango. I have no fear of depths and a great fear of shallow living.” Anais Nin