Home / Beauty  / Μεταμόρφωσε το σώμα σου με τη χρήση ραδιοσυχνοτήτων από τη Dr. Γεωργία Βαδαρλή

Μεταμόρφωσε το σώμα σου με τη χρήση ραδιοσυχνοτήτων από τη Dr. Γεωργία Βαδαρλή

rf_vadarli_cover
Ένα από τα πιο συχνά γυναικεία προβλήματα ομορφιάς είναι το χαλαρό δέρμα που συνοδεύεται συνήθως από κυτταρίτιδα.

 

H Dr. Γεωργία Βαδαρλή, μέσα από το σύγχρονο κέντρο αισθητικής πλαστικής χειρουργικής ClinicVIE, συνδυάζει τις νέες τεχνικές της πλαστικής χειρουργικής και την προηγμένη τεχνολογία για φυσικά αποτελέσματα.

 

 

Οι πολυπολικές ραδιοσυχνότητες σε συνδυασμό με μαγνητικό πεδίο αποτελούν μια από τις αποτελεσματικότερες μεθόδους αντιμετώπισης της χαλάρωσης και της κυτταρίτιδας σμιλεύοντας παράλληλα και τη σιλουέτα.

 

Ειδικότερα οι ραδιοσυχνότητες FreezeVenus (MP)2 διοχετεύουν και ένα παλμικό μαγνητικό πεδίο. Η συνέργεια μεταξύ παλμικού μαγνητικού πεδίου και ραδιοσυχνοτήτων ενεργοποιεί τους ινοβλάστες για παραγωγή κολλαγόνου άμεσα και κυρίως ανώδυνα συμβάλλοντας με αυτό τον τρόπο στην αποκατάσταση της ελαστικότητας του δέρματος και στην βελτίωση της κυτταρίτιδας.

 

Το δέρμα τεντώνει και συσφίγγει.

 

 

Ταυτόχρονα αυξάνεται η θερμοκρασία με αποτέλεσμα την διάσπαση των λιποκυττάρων και την διέγερση της κυκλοφορίας του αίματος, ώστε να απομακρυνθεί από τον οργανισμό το περιττό λίπος σε περιοχές με τοπικό πάχος και κυτταρίτιδα.

 

Η θεραπεία είναι κατάλληλη για άνδρες και γυναίκες, ενώ μπορεί να εφαρμοσθεί όλες τις εποχές του χρόνου και σε οποιαδήποτε περιοχή του σώματος.

Συνήθως απαιτούνται 6-8 συνεδρίες για το πρόσωπο και 8-10 για το σώμα, μία φορά την εβδομάδα.

 

Τα αποτελέσματα είναι ιδιαίτερα θεαματικά στο εσωτερικό των μηρών, στην περιοχή της κοιλιάς, τα μπράτσα, τους γλουτούς και το περίγραμμα του προσώπου.

 

Είναι ιδανική θεραπεία για όσους και όσες ακολουθούν ένα πρόγραμμα για απώλεια βάρους. Επιπλέον μπορεί να ακολουθήσει μετά την κρυολιπόλυση για να αποφευχθεί η χαλάρωση του δέρματος στην περιοχή όπου έγινε η θεραπεία της κρυολιπόλυσης.

 

www.vadarli.gr

[email protected]

Your Premium Lifestyle Digital Destination! Do you feel the VIBE?