Home / Beauty  / Μαλλιά που λάμπουν το καλοκαίρι!

Μαλλιά που λάμπουν το καλοκαίρι!

Συμβουλές για μαλλιά που λάμπουν το καλοκαίρι!

Το καλοκαίρι τα μαλλιά μας χρειάζονται επιπλέον φροντίδα και περιποίηση. Ο ήλιος και η θάλασσα δεν βοηθούν την τρίχα μας να παραμένει υγιής. Τα μαλλιά μας συχνά αφυδατώνονται εξαιτίας της ηλιακής ακτινοβολίας, χάνουν τη ζωντάνια του χρώματός τους και αποκτούν μια θαμπή όψη. Δείτε τα beauty tips που προστατεύσουν τα μαλλιά σας από το αλάτι, τον ήλιο και τη θάλασσα και μπορούν να χαρίσουν λάμψη στο τριχωτό της κεφαλής! 

 

Λούσιμο με δροσερό νερό! 

Η θερμότητα έχει ως αποτέλεσμα να χάνουν τα μαλλιά μας τη λάμψη τους και να γίνονται θαμπά. Καθώς η θερμότητα δεν επιτρέπει στα λέπια της τρίχας να κλείσουν, τα μαλλιά φαίνονται άτονα και δεν ακτινοβολούν. Χρησιμοποιήστε κρύο νερό όταν κάνετε ντους και προσπαθήστε να αποφύγετε το σεσουάρ. Αν πάλι κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό, στεγνώστε τα μαλλιά σας με κρύο αέρα για να προστατέψετε! 

 

 

 
Χρησιμοποιήστε τα κατάλληλα προϊόντα! 

Βάλτε στις καλοκαιρινές σας αποσκευές hair spray με δείκτη προστασίας από την ηλιακή ακτινοβολία και άλλα προϊόντα μαλλιών με ενυδατικά στοιχεία και έλαια όπως είναι το moroccan oil και το argan oil που προστατεύουν τα μαλλιά από τη φθορά, τα αναδομούν και τα ενυδατώνουν. Μην ξεχνάτε να τα χρησιμοποιείτε τακτικά και θα δείτε πως τα μαλλιά σας θα είναι σύντομα λαμπερά και υγιή! 

 

 

Smart diet! 

H σωστή και έξυπνη διατροφή είναι ευεργετική όχι μόνο για την υγεία και τη σιλουέτα σας, αλλά και για τα μαλλιά σας. Καταναλώστε άφθονα φρούτα και προτιμήστε τα πράσινα λαχανικά που έχει αποδειχθεί πως προσθέτουν λάμψη στα μαλλιά! Ακόμη, μην ξεχνάτε να καταναλώνετε πολύ νερό και χυμούς για να ενυδατώσετε τα μαλλιά σας που κινδυνεύουν να αφυδατωθούν από τις υψηλές θερμοκρασίες και την βλαβερή ηλιακή ακτινοβολία. 

 

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!