Home / Family  / Μαθήματα skateboarding από το ΚΠΙΣΝ για όλα τα παιδιά!

Μαθήματα skateboarding από το ΚΠΙΣΝ για όλα τα παιδιά!

Eπιστρέφουν τα μαθήματα skateboarding στο κινητό skatepark του Free Movement Skateboarding! Το ΚΠΙΣΝ γεμίζει σανίδες, ράμπες και tricks!

 

Mία ακόμη υπέροχη πρωτοβουλία ξεκινά από το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος! Τα παιδιά κάνουν με ασφάλεια τα πρώτα τους μέτρα πάνω στη σανίδα και εξοικειώνονται με το άθλημα της πόλης. Όλα αυτά μέσα από αυτοτελή, εισαγωγικά μαθήματα στο κινητό skatepark του Free Movement Skateboarding.

 

Για τα μαθήματα skateboarding δεν απαιτείται προηγούμενη εμπειρία. Ωστόσο, συστήνεται οι συμμετέχοντες να έχουν δικό τους εξοπλισμό (σανίδα, κράνη, επικαρπίδες, επιαγκωνίδες, επιγονατίδες).

 

Τι είναι το Free Movement Skateboarding;

To Free Movement Skateboarding υποστηρίζει και προωθεί τη σωματική υγεία, την ψυχική ενδυνάμωση και την κοινωνική συνοχή μεταξύ των νέων στην Αθήνα. Με το κινητό τους skatepark και τα μαθήματα σε διάφορες γειτονιές της πόλης, δημιουργούν έναν ασφαλή, φιλόξενο και ήρεμο χώρο για κάθε νέο άνθρωπο. Για όσους επιθυμούν να ανακαλύψουν το skateboarding, να αποκτήσουν αυτοπεποίθηση και νέους φίλους!

 

Το αναλυτικό πρόγραμμα

Τετάρτη 08, 15, 29/6: 19.00 – 21.00

 

BUFFER ZONE

Aπευθύνεται σε παιδιά από 8 ετών, με δυνατότητα έως και 15 συμμετοχών. Κάντε εδώ την ηλεκτρονική προεγγραφή σας!

 

***Για τη συμμετοχή σας χρειάζεται να βρίσκεστε στον χώρο 15 λεπτά πριν την έναρξη της δραστηριότητας. Οι ηλεκτρονικές κρατήσεις ακυρώνονται 15 λεπτά πριν την έναρξη, εφόσον οι κάτοχοί τους δεν έχουν παρουσιαστεί στον χώρο διεξαγωγής της εκδήλωσης.***

 

Σχεδιασμός -Υλοποίηση: Free Movement Skateboarding  

Μore info: www.snfcc.org

[email protected]

Οne quote, my point of view... “Let me live, love, and say it well in good sentences” Sylvia Plath