Home / Beauty  / Μία συλλογή μακιγιάζ βγαλμένη από παραμύθι

Μία συλλογή μακιγιάζ βγαλμένη από παραμύθι

Μία συλλογή μακιγιάζ βγαλμένη από παραμύθι
Η Ωραία Κοιμωμένη πρωταγωνίστρια σε προϊόντα ομορφιάς. 

H Ωραία Κοιμωμένη εμπνέει τον κόσμο της ομορφιάς με αποτελέσμα μία συλλογή προιόντων μακιγιάζ και αξεσουάρ ομορφιάς, που μοιάζει να βγήκε από παραμύθι.

 

Μία συλλογή μακιγιάζ βγαλμένη από παραμύθι

 

 

 

 

 

 

H αγαπημένη ταινία κινουμένων σχεδίων ξαναζωντανεύει μέσα από το brand Besame Cosmetics με τον πιο μαγικό τρόπο. H όμορφη Κοιμωμένη Aurora και η κακιά βασίλισσα της ιστορίας πρωταγωνιστούν στα items της συλλογής, που ξεχωρίζουν αφενός για το ιδιαίτερο design τους και αφετέρου για την λάμψη τους. 

 

 

Η Sleeping Beauty Collection περιλαμβάνει κραγιόν σε τρεις αποχρώσεις, highlighters, μία παλέτα με σκιές για τα μάτια που μοιάζει με το βιβλίο από το αγαπημένο μας παραμύθι, ένα ρουζ κρυμμένο σε μενταγιόν, μία παλέτα ακόμη με ρουζ και τέλος έναν υπέροχο χρυσό καθρεφτη που μας ταξιδέυει στη μαγεία της Disney. 

 

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες για τη σούπερ συλλογή στον παρακάτω σύνδεσμο.

 

besamecosmetics.com

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!