Home / Good Life  / Μία βόλτα στην Κέρκυρα αρκεί για να γοητευτείς από την ομορφιά της

Μία βόλτα στην Κέρκυρα αρκεί για να γοητευτείς από την ομορφιά της

Ένα από τα ωραιότερα νησιά του Ιονίου σε καλεί να το ανακαλύψετε. Η Κέρκυρα, με τις ελληνικές και ξένες επιρροές είναι για ακόμα μία χρονιά must!

 

Όταν ακούμε για την Κέρκυρα μάς έρχεται στο μυαλό το Πάσχα και τα ιδιαίτερα έθιμα της περιοχής. Ωστόσο το νησί του Ιονίου είναι πολύ περισσότερα από αυτό. Είναι ένας από τους καλύτερους καλοκαιρινούς προορισμούς με αρχιτεκτονική και παραλίες που θα σου μείνουν αξέχαστες! Αυτό που την κάνει να ξεχωρίζει, να είναι μοναδική, είναι το κράμα πολιτισμών που εντοπίζουμε σε κάθε γωνία της. Ελλάδα, Ιταλία, Γαλλία και Αγγλία σε ένα νησί! Ιδανική για οικογένειες και για φίλους ξέρει πώς να μας κάνει να περάσουμε όμορφα!

 

Κέρκυρα

 

Το πράσινο της φύσης, τα γαλάζια νερά και οι χρυσαφένιες αμμουδιές βρίσκονται σε αφθονία στην Κέρκυρα. Άγιος Γεώργιος, Παλαιοκαστρίτσα, Γλυφάδα, Μυρτιώτισσα, Μπαρπάτη, Δασιά και Χαλικούνας είναι μερικές από τις εκπληκτικές παραλίες που διαθέτει! Φυσικά μαζί με τις παραλίες πρέπει να επισκεφτείτε και τα αμέτρητα μικρά χωριουδάκια που μοιάζουν να είναι βγαλμένα από ταινία.

 

Κέρκυρα

 

Το κέντρο της πόλης και η Παλιά Πόλη είναι ο ορισμός των καλοκαιρινών διακοπών. Σοκάκια με ελληνικό και ιταλικό αέρα, πλημμυρισμένα από κόσμο, γεμάτα ζωή, προϊόντα, γεύσεις και αρώματα! Στα φρούρια του νησιού θα απολαύσετε και πανοραμική θέα! Από τις διακοπές σας στην Κέρκυρα δεν πρέπει να λείπουν τα μουσεία ιστορίας που διαθέτει. Θα ανακαλύψετε τα μυστικά τεσσάρων πολιτισμών!

 

Κέρκυρα

 

Σε κάθε περιοχή του νησιού, παλιά και σύγχρονη, θα έχετε την ευκαιρία να γευτείτε γευστικότατες επιλογές που θα σας συναρπάσουν! Τα τοπικά εδέσματα είναι τα εξής: Παστιτσάδα, κόκορας, μπουρδέτο, γλυκά του κουταλιού και πίτες. Τέλος, σας προτείνουμε να κάνετε και μία μικρή εκδρομή σε προορισμούς γύρω από την Κέρκυα όπως το Ποντικονήσι ή οι μαγικοί Παξοί/Αντίπαξοι!

 

 

Την Κέρκυρα θα την ερωτευτείτε σε κάθε της σημείο! Γοητευτική, αυθεντική και απόλυτα μεθυστική…

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.