Home / Lifestyle  / Celebrities  / Μία βιογραφική ταινία για την Amy Winehouse είναι στα σκαριά!

Μία βιογραφική ταινία για την Amy Winehouse είναι στα σκαριά!

Amy Winehouse

Με τίτλο Back to Black η βιογραφική ταινία της Amy Winehouse άρχισε να ετοιμάζεται από την εταιρεία Studiocanal.

 

Όταν η Amy Winehouse έφυγε από τη ζωή συγκλόνισε όλον τον κόσμο. Το μοναδικό της ταλέντο γράφτηκε στην ιστορία. Η πετυχημένη συνταγή των βιογραφικών ταινιών αποτελεί safe επιλογή για το Hollywood. Freddie Mercury, Elvis Presley, Madonna και τώρα Amy Winehouse. Υπάρχουν επίσημες πηγές που επιβεβαιώνουν ότι η ταινία θα είναι ένα passion project για τη στενή φίλη της θρυλικής τραγουδίστριας, την Taylor Johnson, η οποία θα σκηνοθετήσει, με πλήρη υποστήριξη από τον πατέρα της. Η ευρωπαϊκή εταιρεία παραγωγής Studiocanal έχει αναλάβει την βιογραφική ταινία με τίτλο Back to Black.

 

Το σενάριο για τη βιογραφική ταινία της Amy Winehouse υπογράφει ο Matt Greenhalgh, ο οποίος έχει συνεργαστεί ξανά με την Taylor Johnson. Η ταινία αναμένεται να εξερευνήσει την προσωπική ζωή και τη μουσική της αείμνηστης τραγουδίστριας. Μέχρι στιγμής είναι άγνωστο το ποια θα επιλεχθεί για να την υποδυθεί. Πρόκειται για την πρώτη φορά που η ζωή της τραγουδίστριας θα βρεθεί στη μεγάλη οθόνη. Υπάρχει ντοκιμαντέρ με τίτλο Amy, το οποίο είδαμε πρόσφατα, και κέρδισε Oscar. Προς το παρόν οι εξελίξεις τις ταινίες θεωρούμε ότι βρίσκονται στη διαδικασία των castings. Αναμένουμε περισσότερες επίσημες πληροφορίες. Ποια πιστεύετε θα μπορούσε να υποδυθεί την Amy Winehouse;

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.