Home / Beauty  / Λιπογλυπτική με Vaser: όλα όσα θέλετε να μάθετε, απο τη Dr. Γεωργία Βαδαρλή

Λιπογλυπτική με Vaser: όλα όσα θέλετε να μάθετε, απο τη Dr. Γεωργία Βαδαρλή

Ένα σώμα με ωραίες αναλογίες αποτελεί όνειρο ζωής για πολλούς ανθρώπους, κάθε φύλου και κάθε ηλικίας. Πολλοί είναι εκείνοι που το καταφέρνουν με γυμναστική και τακτική άσκηση, πολλοί είναι επίσης εκείνοι που παρόλα αυτά δεν το καταφέρνουν. Έτσι αναζητούν άλλες εναλλακτικές. Η πλαστική χειρουργική έρχεται να δώσει την λύση με τη λιπογλυπτική με Vaser. Τι είναι η λιπογλυπτική με Vaser και τι οφέλη έχει; Πως και πού εφαρμόζεται στο σώμα και στο πρόσωπο και σε ποιους απευθύνεται; Τι αποτελέσματα έχει και πόσο διαρκούν;

 

Τι είναι η λιπογλυπτική με Vaser

Η λιπογλυπτική ή λιπομεταφορά είναι η επέμβαση της πλαστικής χειρουργικής κατά την οποία το λίπος αφαιρείται με λιποαναρρόφηση από περιοχές  που έχουν τοπικό πάχος. Μετά από επεξεργασία επανατοποθετείται σε περιοχές του σώματος που χρειάζονται αύξηση, για την δημιουργία πιο ελκυστικών αναλογιών. Με την αφαίρεση του λίπους από διάφορα σημεία του σώματος και την προσθήκη σε άλλα σμιλεύετε το σώμα, όπως κάνει ένας γλύπτης. Ο συνδυασμός της λιποαναρρόφησης  με την συσκευή Vaser που βασίζεται στην τεχνολογία των υπερήχων, κάνει τη διαδικασία της λιπομεταφοράς ελάχιστα επεμβατική, με μικρότερο χρόνο αποθεραπείας και ταυτόχρονα συσφίγγει το δέρμα σε μεγάλο βαθμό.

 

Σε ποιους απευθύνεται

Η λιπογλυπτική με Vaser  απευθύνεται σε γυναίκες και άνδρες που έχουν περίσσιο λίπος σε διάφορα σημεία του σώματος, θέλουν να απαλλαγούν από αυτό και ταυτόχρονα να χρησιμοποιηθεί το λίπος τους σαν ένα εμφύτευμα για να γεμίσει κάποια σημεία στο σώμα ή στο πρόσωπο.

 

 

Τα πλεονεκτήματα

Η λιπογλυπτική με Vaser αποτελεί τη νέα αγαπημένη μέθοδο λιπογλυπτικής, καθώς τα πλεονεκτήματα που συγκεντρώνει την καθιστούν ίσως την κορυφαία μέθοδο στο συγκεκριμένο τομέα. Τα πλεονεκτήματα της λιπογλυπτικής με Vaser είναι ότι :

 

  • Πρόκειται για ελάχιστα επεμβατική μέθοδο
  • Έχει γρήγορη αποθεραπεία
  • Είναι κατάλληλη ακόμα και για ευαίσθητες περιοχές
  • Έχει άριστα αποτελέσματα
  • Προσφέρει ταυτόχρονα γράμμωση και σμίλευση του περιγράμματος
  • Βελτιώνει την κυτταρίτιδα
  • Μπορεί να γίνει με τοπική αναισθησία αν πρόκειται για λιποαναρρόφηση μιας περιοχής του σώματος
  • Τα αποτελέσματα βελτιώνονται σε διάρκεια 6 μηνών
  • Τα αποτελέσματα είναι μόνιμα όταν το βάρος διατηρείται σταθερό

 

Σε ποιες περιοχές γίνεται μεταφορά του λίπους

Το λίπος που λαμβάνεται με την λιποαναρρόφηση με Vaser αποτελεί ένα εξαιρετικό υλικό για να εμφυτευθεί σε όποια περιοχή του σώματος ή του προσώπου θέλουμε να αυξήσουμε τον όγκο.

 

Πιο συγκεκριμένα στο σώμα χρησιμοποιείται συνήθως:

  • στο στήθος για μια μικρή αύξηση ή για διόρθωση ασυμμετρίας
  • για την αύξηση και ανόρθωση των γλουτών – Brazilian Butt Lift (BBL)
  • για την διόρθωση ουλών με βαθουλώματα μετά από τραυματισμούς.

 

Όσον αφορά στο πρόσωπο:

  • στην αύξηση των ζυγωματικών
  • στις ρινοπαρειακές πτυχές
  • σε περιπτώσεις διάχυτης απώλειας λίπους λόγω γήρανσης

 

 

Τα αποτελέσματα

Τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά μετά το τέλος της επέμβασης και τελειοποιούνται σε διάστημα 6 μηνών. Τα αποτελέσματα είναι μόνιμα εφόσον το άτομο διατηρεί σχετικά σταθερό το βάρος του και ακολουθεί έναν υγιεινό τρόπο ζωής. Αυτός ο υγιεινός τρόπος ζωής με τακτική άσκηση και ισορροπημένη διατροφή πρέπει να συνεχιστεί και μετά τη λιπογλυπτική ώστε τα αποτελέσματα να διατηρηθούν.

Στην περίπτωση που πάρει κάποιο βάρος το λίπος κατανέμεται ομοιόμορφα στις περιοχές του σώματος και δεν αποθηκεύεται εκ νέου στις ίδιες περιοχές.

 

Τα αποτελέσματα της λιπογλυπτικής είναι μόνιμα;

Ένα μέρος των λιποκυττάρων που θα επανατοποθετηθούν σε νέα περιοχή στο σώμα ή στο πρόσωπο δεν θα επιβιώσουν, τα περισσότερα όμως θα διατηρηθούν γι αυτό και τα αποτελέσματα της λιπογλυπτικής θεωρούνται μόνιμα.

 

Μη χάνετε χρόνο λοιπόν και επικοινωνήστε με την Dr. Γεωργία Βαδαρλή για μια συμβουλευτική επίσκεψη!

www.vadarli.gr

 

⇒ Δείτε επίσης Ανόρθωση γλουτών με Υαλουρονικό

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.