Home / Cozyhome  / Λειτουργικότητα και στυλ σε ένα διαμέρισμα στην Ουκρανία!

Λειτουργικότητα και στυλ σε ένα διαμέρισμα στην Ουκρανία!

Ένα πολυλειτουργικό και μοντέρνο σπίτι στην Ουκρανία!

 

Το interior design brand ZOOI και πιο συγκεκριμένα οι designers Maxim Doschinsky και Pavel Voitov, ανέλαβαν και υλοποίησαν την συγχνώνευση και ανακαίνιση δύο διαμερισμάτων στην Ουκρανία. 

 

 

Οι αρχιτέκτονες συγχώνευσαν δυο διαμερίσματα -το ένα με 3 κρεβατοκάμαρες και το άλλο με 1- με στόχο να δημιουργήσουν μια άνετη και περισσότερο ευρύχωρη κατοικία για μια οικογένεια στην Ουκρανία. 

 

 

Ακολουθώντας λιτές και καθαρές σχεδιαστικές γραμμές και δίνοντας έμφαση στην λειτουργικότητα των χώρων, δημιούργησαν ένα μοντέρνο διαμέρισμα που μπορεί να ανταποκριθεί πλήρως στις ανάγκες μιας οικογένειας! 

 

 

Η κουζίνα, η τραπεζαρία και το καθιστικό ενώνονται σχηματίζοντας ένα ευρύχωρο και λειτουργικό περιβάλλον. Ένας άνετος καναπές οριοθετεί έξυπνα τον χώρο του καθιστικού, όπου οι ένοικοι μπορούν να απολαμβάνουν χαρούμενες και χαλαρές οικογενειακές στιγμές. Η χρωματική παλέτα στους τοίχους και τα έπιπλα, κινείται σε απαλούς τόνους, χαρίζοντας οικεία και ζεστή αίσθηση σε ένα τμήμα του σπιτιού που πρέπει a priori να παρέχει συναισθηματική αποφόρτιση στους ενοίκους. 

 

 

Προχωρώντας πιο κάτω, η πολυχρηστική κύρια κρεβατοκάμαρα, συνδυάζει τέσσερις χώρους και λειτουργίες. Η κρεβατοκάμαρα των γονέων συνοδέυεται από το γραφείο, το μπάνιο και την γκαρνταρόμπα, ενώ μια τζαμαρία επιτυγχάνει τον διαχωρισμό των χώρων, αποπνέωντας minimal αισθητική. Τα μεγάλα παράθυρα επιτρέπουν στο φως να διαχέεται γενναία, διαμορφώντας μια ακόμη πιο ζεστή ατμόσφαιρα! 

 

 

Τέλος, ιδιαίτερη εντύπωση κάνει το δωμάτιο των παιδιών, που ανταποκρίνεται απόλυτα στις ανάγκες των μικρών του ενοίκων. Διατηρώντας τις αρχές του μινιμαλισμού και προσθέτοντας το απαραίτητο χρώμα στον χώρο, με τις κίτρινες λεπτομέρειες να χαρίζουν παιδικότητα και ζωντάνια, το παιδικό δωμάτιο γίνεται ένας μοναδικός χώρος παιχνιδιού και ανάπαυσης!

 

 

Φώτο: Andrey Bezuglov

Πηγή: design-milk.com

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!