Home / Beauty  / Λαμπερά χτενίσματα για τα Χριστούγεννα!

Λαμπερά χτενίσματα για τα Χριστούγεννα!

Λαμπερά χτενίσματα για το χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν!

Πάρτε ιδέες για να είστε εντυπωσιακές και λαμπερές με εορταστικά χτενίσματα που θα απογειώσουν την εμφάνισή σας στο χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν! Άλλωστε τα Χριστούγεννα θέλουν λάμψη, χαρά και glam! 

 

Christmas glam

Οι χαλαρές μπούκλες που θυμίζουν παλιές σταρ του Χόλιγουντ είναι πάντοτε εντυπωσιακές. Το συγκεκριμένο χτένισμα είναι ιδανικό για το χριστουγεννιάτικο πάρτι, καθώς αποπνέει φινέτσα, λάμψη και είναι όσο επίσημο χρειάζεται για τις εορταστικές περιστάσεις! 

Extra tip: Ενισχύστε το christmas στοιχείο προσθέτοντας στο look σας λαμπερά κοσμήματα, όπως σκουλαρίκια ή κολιέ με πέτρες. 

 

 

Retro vibes

Με ρετρό στοιχεία και νότες πολυτέλειας, ο χαμηλός κότσος με όγκο, ταιριάζει άψογα στο χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν! ;

Extra tip: Βάλτε ένα εντυπωσιακό κόκκινο κραγιόν για να ολοκληρώσετε την εμφάνισή σας!

 

Christmas ponytail

Το ponytail μπορεί να γίνει όσο επίσημο και εορταστικό χρειάζεται, αποτελώντας ιδανικό χτένισμα για τις γιορτινές μέρες. 

Extra tip: Τολμήστε να προσθέσετε glitter -απλά μην το παρακάνετε- στα μαλλιά σας για ένα ακόμη πιο χριστουγεννιάτικο και λαμπερό αποτέλεσμα!

 

 

Christmas & romantic

Αφήστε τα μαλλιά σας ελεύθερα και πιάστε μόνο ένα τμήμα τους με μία κορδέλα. Το συγκεκριμένο χτένισμα είναι εξαιρετικά γρήγορο και αποπνέει γλυκύτητα και ρομαντισμό. 

Extra tip: Για να κάνετε πιο γιορτινό το χτένισμά σας επιλέξτε βελούδινες κορδέλες. Το βελούδο είναι ένα υλικό που προσδίδει επισημότητα και πολυτέλεια στις εμφανίσεις μας. 

 

 

Christmas chic

Μετατρέψτε όποιο χτένισμα θέλετε σε λαμπερή, χριστουγεννιάτικη επιλογή, επιλέγοντας αξεσουάρ για τα μαλλιά. Στέκες στολισμένες με πέτρες μπορούν στην στιγμή να μεταμορφώσουν ακόμη και ένα αδιάφορο χτένισμα σε εξαιρετικά λαμπερό hairlook! 

Extra tip: Δεν είναι απαραίτητο το αξεσουάρ που θα διαλέξετε να είναι χριστουγεννιάτικο. Η μόνη προϋπόθεση είναι να είναι λαμπερό! 

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!