Home / Lifestyle  / Celebrities  / Κυκλοφόρησε η Versace καμπάνια με τη Dua Lipa και έχει ελληνικό αέρα

Κυκλοφόρησε η Versace καμπάνια με τη Dua Lipa και έχει ελληνικό αέρα

Πριν μερικούς μήνες ο οίκος είχε ανακοινώσει τη Dua Lipa ως νέα μούσα του. Σήμερα κυκλοφόρησε η επίσημη καμπάνια και αποκαλύφτηκε η φθινοπωρινή συλλογή, με πρωταγωνιστή το La Greca μοτίβο.

 

Η Dua Lipa ξεπερνάει κάθε προσδοκία στην πρώτη επίσημη high fashion καμπάνια της. Είναι το νέο πρόσωπο του οίκου Versace και καθηλώνει με τις πραγματικά iconic εικόνες. Από το φλογερό hairstyle μέχρι τα νέα κομμάτια της φθινοπωρινής συλλογής είναι όλα άψογα και ταιριάζουν εκπληκτικά στη Dua. Μια νέα εποχή για τον οίκο αντηχεί μέσα από τη νέα καμπάνια. Αμφότεροι, η τραγουδίστρια και η Donatella Versace, δηλώνουν αληθινά ενθουσιασμένες για αυτή τη συνεργασία τους.

 

 

Η ολοκαίνουργια καμπάνια έχει άρωμα Ελλάδας. Το νέο Greca μοτίβο φέρνει στο προσκήνιο το Ελληνικό κλειδί, ένα μοτίβο που χρησιμοποιήθηκε σε ναούς, λαβύρινθους, κτήρια και αγγεία. Συμβολίζει το άπειρο και την ενότητα, καθώς και την ικανότητα του Versace να αντλεί από το παρελθόν και να δημιουργεί κάτι στο μέλλον. Η Donatella έδωσε στο μοτίβο χρώμα και μια σύγχρονη πινελιά, καλώντας μας να χαθούμε στο δικό της λαβύρινθο, γεμάτο μόδα, στυλ και Ελλάδα!

 

Courtesy of Versace

 

www.versace.com

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.