Home / Men  / Grooming  / Κουρέματα: Οι hot τάσεις της χρονιάς

Κουρέματα: Οι hot τάσεις της χρονιάς

men grroming
Αν δεν έχεις υιοθετήσει ένα από τα 5 hot κουρέματα, που θα βρεις παρακάτω, τότε κάνεις κάτι εντελώς λάθος!

 

Τα παρακάτω στυλ στα κουρέματα είναι οι τάσεις, που πρέπει να ακολουθήσεις. Οι άντρες φέτος δοκιμάζουν πιο τολμηρά haircuts. Πολλά από αυτά θεωρούνται ανατρεπτικά, εξωφρενικά ή ακόμα και risky, ειδικά σε μια συνέντευξη για δουλειά. Φαίνεται ότι, σε αυτούς τους περίεργους και αβέβαιους καιρούς, υπάρχει μια ιδιαίτερη τάση για έκφραση μέσα από ένα νέο κούρεμα. Ιδού, λοιπόν, οι πέντε πιο hot τάσεις!

 

Φυσικές μπούκλες

https://www.instagram.com/p/CXM3kLsv_Cr/?utm_source=ig_web_copy_link

 

Η φετινή σεζόν δίνει έμφαση σε ένα κατά τα άλλα κλασικό χτένισμα. Οι άντρες με φυσικές μπούκλες μπορούν να δείξουν πόσο φρέσκα, αλλά και σέξι, μπορεί να είναι τα σγουρά μαλλιά. Μπορεί να μην είναι μία εύκολη επιλογή, για όσους δεν έχουν φυσικά σγουρά μαλλιά, όμως, σίγουρα είναι μία επιλογή, που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις.

 

Χτένισμα Ρούντολφ Βαλεντίνο

 

 

Το χτένισμα αυτό ήταν πολύ δημοφιλές κατά τη δεκαετία του 1920. Το όνομα προέρχεται από τον Ιταλοαμερικανό ηθοποιό και είδωλο της μόδας, Ρούντολφ Βαλεντίνο. Ο Βαλεντίνο χτένιζε τα μαλλιά του προς τα πίσω και αρκετά σφιχτά. Επιπλέον, δεν παρέλειπε να τους δώσει την απαραίτητη γυαλάδα, ενώ φρόντιζε να σχηματίζει πάντοτε μία τέλεια χωρίστρα στο πλάι.

Η σύγχρονη εμφάνιση σε αυτό το χτένισμα είναι ένα κοντό κούρεμα, με χωρίστρα στα πλάγια. Με αυτό το χώρισμα, θα φανείς εξαιρετικά προσεγμένος και σίγουρα θα μαγνητίσεις όλα τα βλέμματα.

 

70s Centre Parting 

 

 

Εμπνευσμένο από το αισθησιακό look της δεκαετίας του ’70, που ήταν αρκετά δημοφιλές στην ανδρική μόδα, τα μακριά μαλλιά, που πέφτουν στους ώμους, και η χωρίστρα στη μέση έχουν επανέλθει. Το συγκεριμένο haircut δίνει μία ροή, μία κίνηση στα μαλλιά με μεγαλύτερο μήκος, εξασφαλίζοντας ένα εντυπωσιακό look. Είναι ουσιαστικά ένα λίγο πιο ενδιαφέρον κούρεμα, για εντυπωσιακά μακριά μαλλιά.

 

Shag κουρέματα

 

 

Το ανδρικό shag ήταν super hot τάση στα κουρέματα τις δεκαετίες του ’70 και του ’90 και τώρα κάνει δυναμικό comeback. Κυκλοφορεί σε διαφορετικές παραλλαγές, από κοντό, μακρύ, μέχρι και σε στρώσεις με κυματισμούς, μπούκλες ή φαβορίτες. Διάσημοι και rock stars των 70s ανέδειξαν αυτό το χτένισμα, λόγω της ρετρό αισθητικής του. Ανάμεσά τους ήταν και οι David Bowie, Bob Dylan και Mick Jagger.

Το κούρεμα μπορεί να είναι κοντό ή να φτάνει μέχρι τους ώμους και να έχει πολλές στρώσεις. Είναι ιδανικό για άνδρες με σπαστά ή σγουρά μαλλιά, καθώς οι στρώσεις δημιουργούν ένα κολακευτικό σχήμα και προσθέτουν κίνηση.

 

Mullets κουρέματα

 

https://www.instagram.com/p/CYfU3v-NVbi/?utm_source=ig_web_copy_link

 

Τα Mullets κουρέματα είναι και πάλι στη μόδα. Το στυλ αυτό είναι συνώνυμο με τη δεκαετία του ’80. Μάλιστα, ο αγαπητός σε όλους Damiano των Maneskin έχει υιοθετήσει το συγκεκριμένο στυλ κουρέματος τους τελευταίους μήνες. Αν βρίσκεσαι σε μία πιο “άγρια” ​​φάση της ζωής σου και σου αρέσει να πειραματίζεσαι με νέα κουρέματα, τότε αυτό είναι σίγουρα το κατάλληλο haircut για σένα. Κοντό μπροστά, πιο κοντό στα πλάγια και μακρύ πίσω, το μοντέρνο αυτό χτένισμα θα μαγνητίσει πολλά βλέματα.

 

Ποιο απ’ όλα θα τολμήσεις;

 

All Photo Sources: Instagram

[email protected]

“But how could you live and have no story to tell?” ― Fyodor Dostoevsky, White Nights