Home / Men  / Κορυφαία Battery Packs για να έχετε πάντοτε μπαταρία!

Κορυφαία Battery Packs για να έχετε πάντοτε μπαταρία!

Για να έχετε πάντοτε ένα back up plan! 

Συγκεντρώσαμε και σας παρουσιάζουμε τα καλύτερα Battery Packs για να μην ξεμείνετε ποτέ από μπαταρία στις διακοπές σας! Ιδού οι σανίδες σωτηρίας σας για τις περιπτώσεις εκτάκτου ανάγκης και όχι μόνο…

 

Xiaomi

Το Xiaomi Mi Power Bank 2 με 10000mAh θα αναλάβει να φορτίσει όλες τις συσκευές και τα gadget σας και θα γίνει ο πιστός καθημερινός σύμμαχος σας.

 

TP-Link

Το Power Bank της TP-Link TL-PB20100 είναι μία εξωτερική μπαταρία ιδανική για όσους θέλουν να έχουν τη δυνατότητα φόρτισης της αγαπημένης τους συσκευής παντού! Απίστευτα μικρό και ελαφρύ power bank, είναι ειδικά σχεδιασμένο ως η πηγή ενέργειάς σας εκτάκτου ανάγκης και διαθέτει 2 θύρες USB 2.0, για να φορτίζετε δύο συσκευές ταυτόχρονα.

 

 

 

Samsung 

Το PowerBank Samsung EB-PN915 11300mAh είναι ιδανικό για τις περιπτώσεις εκτάκτου ανάγκης. Με την εξωτερική μπαταρία η φόρτιση πολλαπλών συσκευών γίνεται πολύ εύκολα και αποδοτικά. Μπορείτε να φορτίζετε ταυτόχρονα δύο συσκευές, συνδέοντας τη μία με το ενσωματωμένο καλώδιο και την άλλη στη θύρα USB της εξωτερικής μπαταρίας. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να μοιράζεστε την εξωτερική μπαταρία με τους φίλους σας που βρίσκονται σε ανάγκη!

 

 
WST

To Power Bank L8PQC της WST ενσωματώνει την τεχνολογία Qualcomm QuickCharge 3.0 σε μία από τις δύο θύρες του, προσφέροντας ταχυφόρτηση για να φορτίζετε το smartphone σας πολύ γρηγορότερα από τα συμβατικά power banks εφόσον υποστηρίζει την λειτουργία ταχυφόρτισης. Με στιβαρή ποιοτική κατασκευή από αλουμίνιο προσφέρει αντοχή στον χρόνο και στην καθημερινή χρήση!

 

 

Asus

Η φορητή μπαταρία αποθήκευσης ενέργειας ZenPower της Asus κρατά τις αγαπημένες σας συσκευές σας φορτισμένες για να είστε συνέχεια συνδεδεμένοι! Φορτίστε μέσω θύρας USB το SmartPhone ή το Tablet σας και ακούστε την αγαπημένη σας μουσική κατά τη διάρκεια μιας εξωτερικής δραστηριότητας. Με ελαφρύ και συμπαγή σχεδιασμό σε μέγεθος πιστωτικής κάρτας, ένδειξη φόρτισης LED, προστασία υπερφόρτισης, εκκένωσης, βραχυκυκλώματος και υπέρτασης!

 

 

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!