Home / Beauty  / Καλοκαιρινό μακιγιάζ: Τα λάθη που πρέπει να αποφύγεις

Καλοκαιρινό μακιγιάζ: Τα λάθη που πρέπει να αποφύγεις

καλοκαιρινό μακιγιάζ
Ποια είναι τα λάθη που πρέπει να αποφύγεις στο καλοκαιρινό μακιγιάζ σου; Δες τα χρήσιμα tips, που σου δίνει η Soulrockers make up team!

 

Όταν η θερμοκρασία ανεβαίνει, το μόνο που δε θέλουμε είναι να δείχνει και να νιώθουμε βαρύ το μακιγιάζ μας. Παρακάτω θα δεις τα λάθη που πρέπει να αποφύγεις στο καλοκαιρινό μακιγιάζ, ώστε να δείχνεις φρέσκια και λαμπερή!

 

Υπερβολικό bronzer

 

bronzer καλοκαιρινό μακιγιάζ

 

Για να δείχνεις μαυρισμένη, χρειάζεται μόνο ένα πέρασμα του bronzer σου στα σωστά σημεία. Με ένα μεγάλο πινέλο πούδρας, πέρασε ελαφρά το πρόσωπό σου στα σημεία που σε αγγίζει ο ήλιος και περιμετρικά του προσώπου σου, ξεκινώντας από τους κροτάφους. Απέφυγε τις πολύ σκούρες και κοκκινωπές αποχρώσεις, ιδιαίτερα αν δεν έχεις ακόμα μαυρίσει.

 

Πολύ βαρύ foundation

 

καλοκαιρινό μακιγιάζ foundation

 

Για το καλοκαιρινό μακιγιάζ σου προτίμησε ελαφριές, λεπτόρρευστες υφές με δείκτη προστασίας από τον ήλιο. Οι πολύ βαριές υφές, εκτός του ότι δείχνουν το δέρμα φορτωμένο, ενδέχεται να αλλοιωθούν μέσα στη μέρα, ακόμα και να αλλάξει το χρώμα τους, λόγω της οξείδωσης που προκαλείται από τις υψηλές θερμοκρασίες.

 

Άχρωμα κραγιόν

 

coral lipstick

 

Καθώς η επιδερμίδα σκουραίνει το καλοκαίρι, τα χρώματα, που φορούσες στο χειμωνιάτικο μακιγιάζ σου, μπορεί να δείχνουν άτονα. Προτίμησε πιο φωτεινές αποχρώσεις, σε θερμούς ροδακινί – κοραλί τόνους. Αυτές θα αναδείξουν το μαύρισμά σου και θα σε κάνουν να δείχνεις πιο φρέσκια.

 

Έντονα φρύδια

 

καλοκαιρινό μακιγιάζ eyebrows

 

Απέφυγε τα πολύ γραμμικά και έντονα φρύδια, καθώς δεν έρχονται σε ισορροπία με το υπόλοιπο καλοκαιρινό μακιγιάζ, που συνήθως είναι πιο φυσικό. Για να γεμίσεις τα κενά, εκτός από μολύβι, μπορείς να χρησιμοποιήσεις μία σκιά ή μια μάσκαρα φρυδιών με χρώμα, ώστε να δείχνουν πιο καλοσχηματισμένα.

 

Stay natural! Stay fresh!

 

Soulrockers make up team

IG: soulrockersmakeup

FB: @soulrockersmakeup

 

[email protected]

Έχοντας ως εργαλείο την αγάπη τους για το μακιγιάζ, η Μάχη Σαρφάτη και η Ελένη Οικονομάκου δημιουργούν εδώ και πολλά χρόνια εικόνες, κάνοντας πιο όμορφες όσες γυναίκες τις εμπιστεύονται. Μέσα από το COZYVIBE.gr, μας προσκαλούν σε ένα ταξίδι γεμάτο beauty tips, νέες τάσεις και πολλά ακόμα μυστικά ομορφιάς.