Home / Good Life  / Και Μαζί Και Χώρια: Η νέα must-see γαλλική κομεντί!

Και Μαζί Και Χώρια: Η νέα must-see γαλλική κομεντί!

kai mazi kai xoria cinema cozyvibe
Οι προσφάτως διαζευγμένοι Ντελφίν και Ιβάν θα συγκατοικήσουν… με ζόρι, στην απίθανη κωμωδία του Dominique Farrugia.

Η Ντελφίν και ο Ιβάν παίρνουν διαζύγιο κοινή συναινέσει. Για αυτούς, όπως και για τα δύο τους παιδιά, Βιολέτ και Λούκας, ο χωρισμός εξελίσσεται εξαιρετικά ομαλά. Όταν η οικονομική του κατάσταση, ωστόσο, φτάνει σε οριακό σημείο, ο Ιβάν παίρνει την απόφαση να γυρίσει πίσω στο σπίτι όπου ζούσε με τη Ντελφίν και τα παιδιά τους, καθώς του ανήκει το 20% Οι δύο πρώην σύζυγοι θα γνωρίσουν από πρώτο χέρι τις… χαρές της συγκατοίκησης!

 

kai mazi kai xoria cinema cozyvibe

 

Όσον αφορά την έμπνευση πίσω από την υπόθεση της ταινίας, λίγοι θα μπορούσαν να φανταστούν ότι βασίζεται σε ένα υπαρκτό και αρκτά συχνό φαινόμενο στη Γαλλία. Οπως εξηγεί ο σκηνοθέτης: «Πριν από χρόνια, ένας συνάδελφος με έβαλε να διαβάσω ένα άρθρο της Liberation, το οποίο εξηγούσε πως το 60% των Παριζιάνων που έχουν πάρει διαζύγιο αναγκάζεται να ζήσει κάτω από την ίδια στέγη, λόγω έλλειψης χρημάτων. Όπως είναι φυσικό, κανείς δεν έχει τη διάθεση να μείνει με τον πρώην του. Είδα αμέσως μία κινηματογραφική ιδέα σε αυτό το υλικό.».

 

kai mazi kai xoria cinema cozyvibe

 

Το cast της ταινίας συνθέτουν ο διάσημος ηθοποιός Gilles Lellouche, η πανέμορφη Louise Bourgoin, ο 21χρονος και βραβευμένος με το Βραβείο Σεζάρ για τον πιο ελπιδοφόρο Γάλλο ηθοποιό το 2016 Rod Paradot και η 14χρονη Adèle Castillon, η οποία είναι πασίγνωστη YouTuber με εκατομμύρια views σε κάθε video που “ανεβάζει”.

 

kai mazi kai xoria cinema cozyvibe

 

Η ταινία κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες σήμερα (13 Ιουλίου) από την Odeon. Μην τη χάσετε!

 

kai mazi kai xoria cinema cozyvibe

[email protected]

Your Premium Lifestyle Digital Destination! Do you feel the VIBE?