Home / Wellness  / Diet & Fitness  / Κάψτε θερμίδες με ρυθμικό χορευτικό workout στο σπίτι

Κάψτε θερμίδες με ρυθμικό χορευτικό workout στο σπίτι

Κάψτε θερμίδες με ρυθμικό χορευτικό workout στο σπίτι
Σου βρήκαμε το τέλειο χορευτικό workout για να κάψεις λίπος.

Το καλύτερο χορευτικό workout για να χάσεις πόντους, λίπος και θερμίδες είναι εδώ. Το ανιχνεύσαμε στο YouTube, το δοκιμάσαμε στο σπίτι και τώρα το μοιραζόμαστε μαζί σου.

 

Δεν είναι τυχαίο πως το συγκεκριμένο video έχει 4.000.000 προβολές και έχει γνωρίσει τεράστια επιτυχία στο κοινό. Ο πολύ συμπαθής καθηγητής χορού, zumba instructor και χορογράφος Tanju K. βάζει όλη του την “τέχνη” και μας δείχνει σε ένα video που διαρκεί μόλις 25 λεπτά υπέροχες χορογραφίες.

Ιδανικό και για τους αρχάριους -οι οποίοι θα μάθουν τις χορευτικές κινήσεις αν όχι την πρώτη αλλά τη δεύτερη φορά- το χορευτικό workout του Tanju K μας βοηθά να ανεβάσουμε τους σφυγμούς μας, να κάψουμε πολλές θερμίδες σε μικρό χρονικό διάστημα, να γυμνάσουμε τους μυς των ποδιών και των γλουτών μας και… να διασκεδάσουμε!

 

Γιατί όμως το πρόγραμμα αυτό είναι τόσο αποτελεσματικό;

Πολύ απλά γιατί περιλαμβάνει χορό, ο οποίος έχει αποδειχθεί πως αυξάνει τους καρδιακούς παλμούς, βοηθώντας μας να κάψουμε περισσότερο λίπος. Ακόμη μας χαρίζει ευλυγισία, μας γεμίζει με ενέργεια και μας βοηθά να αποκτήσουμε ένα γραμμωμένο σώμα.

 

Κάψτε θερμίδες με ρυθμικό χορευτικό workout στο σπίτι

 

Αν θέλεις επομένως να χάσεις βάρος, να δώσεις ένα ισχυρό boost στον μεταβολισμό σου, να κάνεις πιο δυνατούς τους μυς σου και να βελτιώσεις τη διάθεσή του δοκίμασε το dance workout σήμερα κιόλας. Για καλύτερα αποτελέσματα προσπάθησε να κάνεις την συγκεκριμένη προπόνηση 2 με 3 φορές την εβδομάδα και να ακολουθείς μία διατροφή πλούσια σε φρούτα και λαχανικά. Ακόμη, βάλε στόχο να πίνεις όσο περισσότερο νερό μπορείς -τουλάχιστον 2 λίτρα την ημέρα- καθώς και ροφήματα που βοηθούν στο αδυνάτισμα και την αποτοξίνωση του οργανισμού όπως είναι το πράσινο τσάι, το ρόφημα με Κρόκο Κοζάνης και το τσάι με Λουίζα.

 

Δεν χρειάζεσαι κανέναν απολύτως εξοπλισμό. Μόνο κέφι και όρεξη. Καλή αρχή!

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!