Home / Wellness  / Diet & Fitness  / Κάψε περισσότερο λίπος στο τρέξιμο

Κάψε περισσότερο λίπος στο τρέξιμο

Κάψε περισσότερο λίπος στο τρέξιμο
Έτσι θα αυξήσεις το λίπος που καις ενώ τρέχεις.

Κάνεις τρέξιμο αλλά δεν είσαι τόσο ικανοποιημένη από τα αποτελέσματα, καθώς το λίπος που καις δεν είναι όσο θα ήθελες. Νιώθεις πως η προσπάθεια και ο κόπος που αφιερώνεις δεν φέρει τα αποτελέσματα που σχεδίαζες. Υπάρχουν τρόποι για να αυξήσεις τις καύσεις σου όταν τρέχεις και να απομακρύνεις από το σώμα σου περισσότερο λίπος.

 

Κάψε περισσότερο λίπος στο τρέξιμο

 

 

Πιο υψηλή ένταση, περισσότερο λίπος.

Αν όταν τρέχεις, αυξήσεις την ένταση της προπόνησής σου καθώς και την ταχύτητά σου, θα κάψεις περισσότερες θερμίδες σε μικρότερο χρονικό διάστημα. Και ποιο είναι το πιο τέλειο ότι μέρος αυτών των θερμίδων που θα κάψεις προέρχεται από το περιττό σου λίπος. Με λίγα λόγια δοκίμασε την διαλειμματική προπόνηση, όπου για μικρά διαστήματα αυξάνεις ένταση και έπειτα κάνεις παύσεις περπατώντας. Τα αποτελέσματα θα σε δικαιώσουν.

 
Βάλε και τα χέρια σου στο παιχνίδι.

Αν κουνάς και τα χέρια σου όσο τρέχεις, τόσες περισσότερες θερμίδες θα κάψεις. Βάλτα στο παιχνίδι και δοκίμασε αργότερα κινήσεις όπως είναι οι μπουνιές στον αέρα.

 

Τρέξε έξω.

Το τρέξιμο σε εξωτερικό περιβάλλον είναι πιο αποτελεσματικό σε ό,τι αφορά το κάψιμο λίπους. Το ανομοιόμορφο εξωτερικό περιβάλλον μας αναγκάζει να προσπαθούμε περισσότερο για να εκτελέσουμε σωστά την άσκηση με αποτέλεσμα να αυξάνονται και οι καύσεις.

 

Ξεκουράσου τουλάχιστον μία μέρα την εβδομάδα.

Αυτός ο κανόνας δίνει στο σώμα σου χρόνο να ξαναγεμίσει ενέργεια και στους μυς σου χρόνο να ξεκουραστούν. Η ξεκούραση είναι απαραίτητη για την απώλεια λίπους και βάρους.

 

Συμπλήρωσε την προπόνησή σου.

Το τρέξιμο δεν φτάνει. Για να έχεις μία ολοκληρωμένη προπόνηση και να κάνεις περισσότερες καύσεις κάνε ασκήσεις μυϊκής ενδυνάμωσης με βάρη και αντιστάσεις.

 

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!