Home / Family  / Ιστορίες για τα παιδιά του κόσμου με το The Book of cultures!

Ιστορίες για τα παιδιά του κόσμου με το The Book of cultures!

Μέσα από τις ιστορίες παιδιών από 30 μέρη του κόσμου, το The book of cultures.παρασύρει τους μικρούς αναγνώστες σε υπέροχους προορισμούς και τους καθοδηγεί στο ταξίδι της αποδοχής της διαφορετικότητας. Ας ταξιδέψουμε μαζί του!

30 παιδιά, 30 ιστορίες, 30 νέοι πολιτισμοί για να ανακαλύψετε! Το βιβλίο The book of culture, το οποίο γνώρισε μεγάλη επιτυχία στο εξωτερικό, είναι διαθέσιμο και στα ελληνικά από τις εκδόσεις Ψυχογιός. Οι μικροί αναγνώστες θα έχουν την ευκαιρία να ταξιδέψουν μέσα από το βιβλίο σε μέρη εκπληκτικά. Να γνωρίσουν διαφορετικούς και ενδιαφέροντες πολιτισμούς. Κάθε παιδί κατάγεται και από ένα διαφορετικό μέρος. Μοιράζεται, μέσα από τις σελίδες, πληροφορίες από το μέρος καταγωγής του, δραστηριότητες, έθιμα και ποια είναι τα στοιχεία που τους αρέσουν περισσότερο από τον πολιτισμό τους!

Με το The book of cultures τα παιδιά ταξιδεύουν, γεννιέται η επιθυμία τους για εξερεύνηση νέων πολιτισμών, κατανοούν τη σημασία ενός ταξιδιού και εγείρεται η φαντασία τους. Υπάρχουν και διαδραστικές ασκήσεις για να γίνεται πιο διασκεδαστική η ανάγνωση. Χάρη στην ποικιλομορφία που συναντάμε, ξεφυλλίζοντας το βιβλίο, καθώς μεταφερόμαστε σε διαφορετικούς προορισμούς, τα παιδιά μαθαίνουν να σέβονται τη διαφορετικότητα. Ανθίζει μέσα τους ο σεβασμός και η αγάπη για παιδιά διαφορετικής καταγωγής! 

The Book of cultures

Το βιβλίο The book of cultures απευθύνεται σε παιδιά από 5 ετών και άνω και κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ψυχογιός.

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.