Home / Cozyhome  / ΙΚΕΑ: Το βιβλίο της μας εμπνέει για μια βιώσιμη καθημερινότητα!

ΙΚΕΑ: Το βιβλίο της μας εμπνέει για μια βιώσιμη καθημερινότητα!

Ένα βιβλίο από την ΙΚΕΑ, για τα μικρά βήματα που μας οδηγούν σε έναν καλύτερο κόσμο και μια βιώσιμη και χαρούμενη ζωή!

 

Η ΙΚΕΑ, σε συνεργασία με τον εκδοτικό οίκο Phaidon, δημιούργησαν μία συλλεκτική έκδοση, ένα βιβλίο που εμπνέει για μία καλύτερη και πιο βιώσιμη καθημερινή ζωή. 

Έχοντας επισκεφτεί από τη δεκαετία του 1950 εκατοντάδες σπίτια ανά τον κόσμο, η ΙΚΕΑ δημιούργησε τη συλλεκτική έκδοση “ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΜΑΣ”. Σε αυτήν καταγράφει όλους τους νέους τρόπους, που βρίσκουν οι άνθρωποι σε διαφορετικά μέρη του κόσμου, για μια πιο χαρούμενη, υγιεινή και βιώσιμη καθημερινή ζωή. 

 

viwsimh

 

Το περιεχόμενο

Στην έκδοση παρουσιάζονται σπίτια, χώροι εργασίας και κοινοί χώροι σε όλο τον κόσμο, από το Μεξικό μέχρι τη Μόσχα και από το Μπαλί μέχρι τη Βηρυτό. Μία ολοκληρωμένη καταγραφή της ζωής στο σπίτι, που χωρίζεται σε έξι ενότητες: χρόνος, χώρος, φαγητό, ξεκούραση, παιχνίδι και συντροφικότητα. Αναδεικνύονται όλες οι μικρές ενέργειες, που με την εφαρμογή τους ο κόσμος μας μπορεί να γίνει λίγο καλύτερος.

 

Μέσα από το βιβλίο, η ΙΚΕΑ μοιράζεται με το κοινό τη βιώσιμη ζωή, τις ιδέες, την καινοτομία και την πραγματικότητα της καθημερινής ζωής. Όλα για να εμπνεύσει και να δείξει ότι ακόμη και οι μικρές ενέργειες μπορούν να συμβάλουν σε ισχυρές αλλαγές!

 

βιώσιμη IKEA

viwsimh

 

Το συλλεκτικό βιβλίο “ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΜΑΣ” διατίθεται στα καταστήματα της ΙΚΕΑ. Με κάθε αγορά από 50€ και πάνω και με την επίδειξη της αντίστοιχης απόδειξης, μπορείτε να το παραλάβετε από το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών (η ενέργεια ισχύει έως εξαντλήσεως των αποθεμάτων).

 

www.ikea.gr

@ikeagreece

[email protected]

Οne quote, my point of view... “Let me live, love, and say it well in good sentences” Sylvia Plath