Home / Beauty  / Ιδέες για λαμπερά χριστουγεννιάτικα νύχια!

Ιδέες για λαμπερά χριστουγεννιάτικα νύχια!

Ιδέες για χριστουγεννιάτικα νύχια!

Συγκεντρώσαμε ιδέες για να μεταμορφώσετε τα νύχια σας τις γιορτές και τα άκρα σας εκτός από περιποιημένα, να είναι extra λαμπερά και εορταστικά!

 

Την εορταστική περιόδο τα χρώματα που κυριαρχούν στα νύχια είναι το εκτυφλωτικό κόκκινο, το χρυσό, το ασημένιο, αλλά και οι nude αποχρώσεις. Σε ό,τι αφορά τα σχέδια, πρωταγωνιστούν ο Άγιος Βασίλης, ο Ρούντολφ και λοιποί χριστουγεννιάτικοι ήρωες, ενώ το glitter, μία από τις πιο hot τάσεις της σεζόν, είναι πάντοτε μία shiny προσθήκη που ολοκληρώνει το πιο γιορτινό και εορταστικό αποτέλεσμα! 

 

 

Αυτές τις μέρες επιλέγουμε συνήθως λαμπερά μανό για να είναι ακόμη πιο εμφανές το glam και εορταστικό στοιχείο. Σας παρουσιάζουμε όμως και προτάσεις με ματ μανό που δεν στερούνται σε καμία περίπτωση τη λάμψη των Χριστουγέννων! 

 

Black and white Christmas

 

White and snowy 

 

Nude chic 

 

Red Christmas

 

 

Christmas fun

 

 

Matte glow 

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!