Home / Fashion  / Celebrity Style  / Θεοδώρα Γάτση: Η πρώτη streetstyle φωτογράφος της Θεσσαλονίκης!

Θεοδώρα Γάτση: Η πρώτη streetstyle φωτογράφος της Θεσσαλονίκης!

Η Θεσσαλονίκη απέκτησε την εντελώς “προσωπική” της street style photographer! Η Θεοδώρα Γάτση ήρθε να ταράξει τα νερά στην Τσιμισκή, την Μητροπόλεως και όλους τους κεντρικούς δρόμους, μιας πόλης που είναι έτσι κι αλλιώς διάσημη για το στιλ των κατοίκων της και τις προσεγμένες τους εμφανίσεις, χαρίζοντας στα αγαπημένα της outfits πολλά κλικ και πανελλαδική (ή ακόμη και παγκόσμια) αναγνώριση μέσω των ποσταρισμάτων της στα social media!

Απολαύστε την σε ένα “εξομολογητικό” Q&A και σε μία “ανάκριση μόδας” για τα δικά της αγαπημένα και όχι μόνο! 

 

 

Πώς ξεκίνησε η ενασχόλησή σου με τη φωτογραφία και πώς όλο αυτό κατέληξε σε street style photography;

Η ενασχόλησή μου με τη φωτογραφία ξεκίνησε σε μια δύσκολη περίοδο της ζωής μου, όταν έχασα την μητέρα μου το 2008. Ήταν η «σωτηρία λέμβος» μου! Μετά από πειραματισμό σε πολλά είδη φωτογραφίας, κατέληξα στη φωτογραφία δρόμου και σε συνδυασμό με το πάθος μου για το στυλ και τη μόδα, βγήκε αυτό, που βλέπετε καθημερινά στο blog μου.

 

 

Αν και είναι εμφανής η αγάπη σου για τη μόδα και κυρίως τα outfits, σε έχουμε δει να δίνεις και συμβουλές ομορφιάς, προτείνοντας δικά σου αγαπημένα beauty products. Τελικά τι είναι αυτό, που “αλλάζει” μια γυναίκα; Τα ρούχα ή το μακιγιάζ;

Ναι, το beauty μου αρέσει επίσης πολύ! Το θεωρώ πολύ δημιουργικό να βάφεις το πρόσωπό σου και να τονιζεις όμορφα τα χαρακτηριστικά σου. Ένα ωραίο μακιγιάζ σε συνδυασμό με ένα ωραίο ντύσιμο απογειώνει μια εμφάνιση.

 

https://www.instagram.com/p/BzbJ-qhI0Mr/

 

 

Εκτός από την ιστοσελίδα σου, έχεις και λογαριασμό στο instagram, που συνεχώς αυξάνει τους followers του. Το κοινό σου είναι μόνο από Θεσσαλονίκη ή έχεις εντοπίσει να σε ακολουθεί και κόσμος εκτός πόλης/χώρας;

Το κοινό μου ειναι κυρίως από Θεσσαλονικη και Αθήνα αλλά έχω και κόσμο, που ζούσε κάποτε στη Θεσσαλονίκη. Για παράδειγμα, φοιτητές που τώρα ζουν ανά την Ελλάδα, αλλά και κόσμο, που μετανάστευσε στο εξωτερικό, όμως στη Σουηδία, τη Γερμανία και την Αγγλία. Ο λογαριασμός μου, από ό,τι μου έχουν πει, τους θυμίζει τα χρόνια που έμεναν Θεσσαλονίκη.

 

Στο δρόμο σε αναγνωρίζουν πια; Ποια είναι η αντίδραση που εισπράττεις συνήθως και ποια η πιο περίεργη αντίδραση που έχει δεχτεί;

Ναι, κάποιοι όντως με αναγνωρίζουν. Κάποιοι είναι αυτοί, που σταματάω στο δρόμο. Αλλά έχει τύχει σε κατάστημα, σε παιδική χαρά ή την ώρα που φωτογραφίζω να ακούω κάποιον να λέει: η Streetstyle! (Γέλια). Η πιο περίεργη αντίδραση; Μια «διάσημη» instagrammer της πόλης μας φάνηκε να παρεξηγήθηκε στο δρόμο, επειδή δε θυμόμουν σωστά το μικρό της όνομα και μου γύρισε την πλάτη στα μούτρα!

 

https://www.instagram.com/p/BzfBsyYosoy/

 

Τελικά οι Θεσσαλονικείς είναι στιλάτοι; Σε τι συμπέρασμα κατέληξες από τις ενδυματολογικές τους επιλογές;

Είναι στιλάτοι οι αγαπημένοι μου Θεσσαλονικείς! Το αποδεικνύω καθημερινά άλλωστε. Αν και υπάρχουν πολλοί περισσότεροι, από αυτούς που δημοσιεύω, τους οποίους έχω φωτογραφίσει μόνο στο μυαλό μου!

 

https://www.instagram.com/p/Bz7-3PYoZfa/

 

 

Τι λείπει από τη Θεσσαλονίκη από άποψη μόδας; Και τι θα ήθελες να έβλεπες περισσότερο σε αυτήν;

Λείπουν ίσως κάποια concept stores, όπως πχ το Nonostante Marras στο Μιλάνο (πολλά θέλω ε;) Αυτί που θα ήθελα, θα ήταν να βλέπω λιγότερες Louis Vuitton και Burberry και περισσότερες «ψαγμένες» μάρκες!

 

https://www.instagram.com/p/Bzss3ZEoHUE/

https://www.instagram.com/p/BzhmzRGoIIw/

 

 

Q & A

Τι outfit αγαπάς να φωτογραφίζεις; Όλα τα outfits, αρκεί να έχουν το προσωπικό στυλ του καθένα

Τι outifit προτιμάς για σένα; Προτιμώ το μοντέρνο minimal ανδρόγυνο στυλ

Τι θα ήθελες να φοράς συχνότερα; Ψηλοτάκουνα παπούτσια

Τι θα ήθελες πολύ να αγοράσεις, αλλά ανήκει ακόμη στην bucket list σου; Bucket list or dream list καλύτερα Gabriela Hearst Nina bag

Αγαπημένο κομμάτι της γκαρνταρόμπας σου: Ένα ζευγάρι μπλε γόβες Bally

Αγαπημένο beauty item: Tom Ford Tobaco Vanilla άρωμα

Αγαπημένο μακιγιάζ: Cat eyes και frosted lips

Τι δε λείπει ποτέ από την τσάντα σου; Lipgloss

Σε ποια πόλη του εξωτερικού είναι το όνειρό σου να κάνεις street photography; Stockholm

Πού θα ήθελες να ζεις, εάν μπορούσες; Paris

Αγαπημένος ταξιδιωτικός προορισμός: Tokyo

Αγαπημένη πρωτεύουσα μόδας: New York

 

www.streetstyle.gr

Instagram: streetstylegr 

Facebook: Streetstyle Thessaloniki 

[email protected]

Journalist, blogger, dreamer... Believe you can. And you're halfway there!