Home / Good Life  / Art & Culture  / Θέατρο στο Μέγαρο με το “Ερρίκος Έ” και πρωταγωνιστή τον Kit Harington!

Θέατρο στο Μέγαρο με το “Ερρίκος Έ” και πρωταγωνιστή τον Kit Harington!

“Ερρίκος Έ”

To σπαρακτικό δράμα του William Shakespeare, “Ερρίκος Έ”, με πρωταγωνιστή τον Kit Harington θα προβληθεί στο Μέγαρο.

 

Το Εθνικό Θέατρο Βρετανίας ζωντανεύει το σπαρακτικό δράμα Ερρίκος Έ”, το αριστουργηματικό έργο του William Shakespeare, με πρωταγωνιστεί τον Kit Harington (γνωστό από τη σειρά Game of Thrones. Την παράσταση σκηνοθετεί ο Max Webster ( Life of Pi), δημιουργώντας μία μοντέρνα παραγωγή τι σημαίνει να είσαι. Άγγλος, πώς οι Άγγλοι σχετίζονται με την Ευρώπη και αν έχουμε ποτέ τους ηγέτες που μας αξίζουν. Το συγκλονιστικό έργο θα προβληθεί την Πέμπτη 27 Απριλίου στις οκτώ το βράδυ στην αίθουσα.Αλεξάνδρα Τριάντη του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, με ελληνικούς υπότιτλους.

Η προβολή εντάσσεται στο πλαίσιο των δορυφορικών μεταδόσεων National Theatre Live, τις οποίες έχουν παρακολουθήσει σχεδόν.11 εκατομμύρια θεατές σε 2.500 αίθουσες και 65 χώρες, από το 2009 έως σήμερα. Η δορυφορική προβολή πραγματοποιείται σε συνεργασία με τη Βρετανική Πρεσβεία στην Αθήνα και το British Council.

 

Λίγα λόγια το έργο Ερρίκος Έ”: Λίγο αφού ανέβει στο θρόνο, ο βασιλιάς Ερρίκος Ε΄παρασύρει την Αγγλία σε ένα αιματηρό πόλεμο με τη Γαλλία. Όταν η εκστρατεία του συναντά αντίσταση, ο νέος και άπειρος ηγεμόνας καλείται να αποδείξει ότι έχει τις ικανότητες να καθοδηγήσει τη χώρα μέσα από μια εμπόλεμη σύρραξη.

Εισιτήρια: 210 72 82 333 

www.megaron.gr

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.