Home / Family  / Θάλασσα και κατοικίδιο; Όσα πρέπει να ξέρετε!

Θάλασσα και κατοικίδιο; Όσα πρέπει να ξέρετε!

Όλες οι συμβουλές που θα χρειαστείτε για το κεφάλαιο θάλασσα και κατοικίδιο. Κάντε αυτό το καλοκαίρι αξέχαστο και για τους δυο!

 

Αν έχεις κατοικίδιο και σκέφτεσαι να επισκεφτείς τη θάλασσα μαζί του αυτό το άρθρο είναι για σένα! Υπάρχουν αρκετά, αλλά απλά πράγματα που πρέπει να προσέξεις για να κάνεις την εκδρομή ή τις διακοπές σας αξέχαστες και ασφαλείς! Με σωστή οργάνωση όλα μπορούν να πάνε τέλεια και για τους δυο! Ξεκινάμε, λοιπόν, με την επιλογή της παραλίας. Διάλεξε μία όχι πολύ μακριά από το σπίτι σας και φρόντισε είτε να υπάρχουν δέντρα για σκιά ή να έχεις προμηθευτεί από πριν μία ομπρέλα. Μη ξεχνάς ότι σύμφωνα με τον νόμο είσαι υποχρεωμένος/η να έχεις με λουράκι το κατοικίδιο σου!

 

 

Η άμμος το καλοκαίρι “καίει” οπότε μην αφήνεις το κατοικίδιο σου να περπατάει για πολλές ώρες σε αυτήν. Υπάρχει το ενδεχόμενο να τραυματιστούν οι πατούσες του. Επειδή όλα τα ζωάκια είναι ευαίσθητα στην ηλιακή ακτινοβολία αποφύγετε να επισκεφτείτε τη θάλασσα τις μεσημεριανές ώρες. Αφήστε το κατοικίδιο σας να μπει στο νερό με την ησυχία του και πάντα να είστε δίπλα τους, χωρίς, όμως, να το πιέζετε! Θα ανακαλύψετε ότι οι δυο σας θα διασκεδάσετε πάρα πολύ!

 

Υπάρχουν δυο ακόμα πράγματα που πρέπει να μη ξεχάσετε. Συχνή ενυδάτωση, πέρα από τα συνηθισμένα, είναι το πιο must βήμα. Επιπλέον, να έχετε τροφή μαζί σας γιατί το κατοικίδιο σας με τα παιχνίδια στη θάλασσα καταναλώνει πολύ ενέργεια! Αυτά τα βήματα και καλή διάθεση είναι όσα χρειάζεστε!

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.