Home / Beauty  / Η Zoe Kravitz παρουσιάζει τη νέα της YSL συλλογή με lipsticks

Η Zoe Kravitz παρουσιάζει τη νέα της YSL συλλογή με lipsticks

Η  ηθοποιός Zoe Kravitz συνεργάζεται με τον οίκο YSL και κυκλοφορεί μια σειρά κραγιόν, εμπνευσμένη από τις αγαπημένες της πόλεις.

 

Courtesy of YSL

 

Η Zoe είναι αγαπημένη πρέσβειρα του Saint Laurent και αυτή τη φορά η συνεργασία τους μας χαρίζει μια μοναδική Rouge Pur Couture συλλογή με lipsticks. Η collection περιλαμβάνει 8 αποχρώσεις κραγιόν εμπνευσμένες από τις λατρεμένες πόλεις της ηθοποιού. Ταξιδέψτε σε Παρίσι, Νέα Υόρκη, Λονδίνο και Los Angeles, με τα lipsticks της Zoe Kravitz.

Τα ξεχωριστά προϊόντα διατίθενται σε μια πολυτελή και λαμπερή συσκευασία, στολισμένη με το σήμα YSL Cassandre. Τα εντυπωσιακά κραγιόν προσφέρουν μια σατέν υφή και είναι ιδανικά για τις χειμερινές εμφανίσεις σας.

Courtesy of YSL

 

 

“Το κραγιόν είναι ο καλύτερος σύμμαχος για οποιαδήποτε γυναίκα. Μπορείτε να αλλάξετε διάθεση και να εκφράσετε μια διαφορετική εκδοχή του εαυτού σας με μία μόνο γρήγορη κίνηση”, δηλώνει η διάσημη ηθοποιός.

 

 

Courtesy of YSL

 

Ανακαλύψτε τα λαμπερά lipsticks εδώ.

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.