Home / Cozyhome  / Η Wellness Therapy φέρνει την ευεξία στο επίκεντρο

Η Wellness Therapy φέρνει την ευεξία στο επίκεντρο

Wellness Therapy
Τα έπιπλα εξωτερικού χώρου της Varaschin προβάλλονται σε μια νέα διάσταση, με την -αφιερωμένη στην ευεξία- συλλογή Wellness Therapy, που σχεδίασε ο Alberto Apostoli.

 

Η Wellness Therapy, η νέα συλλογή της Varaschin,.που σχεδίασε ο αρχιτέκτονας και σχεδιαστής Alberto Apostoli,.είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα, αφιερωμένο στον κόσμο των ιαματικών λουτρών,.με στόχο το άτομο και τη φροντίδα του εαυτού του. Βασισμένη σε απλές και απόλυτες γεωμετρίες, καθαρές γραμμές, ουδέτερα χρώματα.και έντονες αναφορές στη φύση στην αισθητική και την έννοια,.η σειρά συνδυάζει προηγμένες τεχνολογίες και καινοτόμα υλικά με διαχρονικές αρχές σχεδιασμού, για να ισορροπήσει ψυχή, νου και σώμα.

 

Wellness Therapy Sasso

 

Συνθετικό, αρθρωτό και προσαρμόσιμο ως προς τα αξεσουάρ και τα φινιρίσματα, το σύστημα Wellness Therapy περιλαμβάνει τέσσερα στοιχεία:

Το Sasso είναι ένα πολυαισθητηριακό έπιπλο, τεχνολογικά προηγμένο, αλλά φιλικό προς τον χρήστη. Λειτουργώντας και ως πρακτικό βοηθητικό τραπέζι, μιμείται ένα βότσαλο, που λειαίνεται από το νερό. Χορηγεί θεραπείες αρωματοθεραπείας, χρωματοθεραπείας και ηχοθεραπείας, ενώ η θερμαντική επιφάνειά του μπορεί να “φιλοξενεί” αφεψήματα βοτάνων ή πετσέτες στεγνώματος. Με την έντονη φυσική του αναφορά, το Sasso διατίθεται σε διαφορετικές διαμέτρους και χρώματα, εμπνευσμένα από τη γη και τα ορυκτά.

 

Sasso Wellness Therapy

 

Το μονό κρεβάτι της συλλογής Wellness Therapy διαθέτει επενδεδυμένο πάνω μέρος, εξοπλισμένο με μαξιλάρι με στρογγυλεμένα σχήματα, εξολοκλήρου καλυμμένα με ύφασμα Wellness. Στη μία πλευρά, έχει ένα ελλειπτικό μεταλλικό δακτύλιο, που εκπέμπει χρωματοθεραπεία στο σκοτάδι. Από την άλλη, στηρίζεται σε ένα Sasso.

 

outdoor collection Varaschin

 

Διατίθεται, επίσης, μια επιλογή διπλού κρεβατιού, που είναι πανομοιότυπη σε σύνθεση και έχει σχεδιαστεί για την άνεση των ζευγαριών.

 

 

Η ξαπλώστρα Lettino Relax, με τις καμπύλες γραμμές της, συνδυάζει εργονομία, άνεση και κομψότητα. Με έμφαση στη γραμμικότητα, χωρίς μαξιλάρι προσκέφαλου, οφείλει τον σχεδιασμό της στη στήριξή της, που αποτελείται από έναν σύνδεσμο δύο ελλειπτικών μεταλλικών στοιχείων. Είναι και αυτή συμβατή με το Sasso.

 

 

www.varaschin.it

www.studioapostoli.com

 

[email protected]

“I must be a mermaid, Rango. I have no fear of depths and a great fear of shallow living.” Anais Nin