Home / Fashion  / Η Versace Jeans Couture F/W 21 καμπάνια εμπνέεται από τη rave κουλτούρα

Η Versace Jeans Couture F/W 21 καμπάνια εμπνέεται από τη rave κουλτούρα

Για την καμπάνια F/W 21, η Versace Jeans Couture ζωντανεύει το ελεύθερο και rave πνεύμα της δεκαετίας του 90.

 

 

Ελεύθερο πνεύμα, rave κουλτούρα, 90s και ένα υπερβολικό και παιχνιδιάρικο mood πρωταγωνιστούν στη F/W 21 καμπάνια της Versace Jeans Couture. Εμπνευσμένη από τον τολμηρό ενδυματολογικό κώδικα των καιρών, η συλλογή αποπνέει μια ανέμελη και χιουμοριστική διάθεση, συνδυάζοντας ζωηρά prints και όξινα χρώματα. Η νέα collection μετατρέπεται σε χώρο έκφρασης του εαυτού μας, όπου η ανατροπή και το mix and match παρουσιάζουν τις πολυεπίπεδες πτυχές της ζωής.

 

 

Θηλυκές σιλουέτες με sport λεπτομέρειες. Blazer με δαντελένια biker shorts και κλασικά φορέματα σε Α sexy γραμμή. Μέσα από την καμπάνια δόθηκε μια ερμηνεία των θρυλικών 90s parties, με ένα ανδρικό attitude.

 

 

Οι, τραβηγμένες από τον Lee Wei Swee, φωτογραφίες στοχεύουν στην αναπαράσταση της αισθησιακής φύσης, της νοσταλγίας και της μοναδικής εμπειρίας, με ψυχεδελικές πινελιές. Εξερευνήστε αυτήν την κατάσταση ευφορίας και της ανάλαφρης rave ζωής, χάρη στη νέα καμπάνια της Versace.

 

 

 

www.versace.com

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.