Home / Fashion  / Η Valentino Escape collection θα σου χαρίσει τα καλοκαιρινά prints που ονειρεύεσαι

Η Valentino Escape collection θα σου χαρίσει τα καλοκαιρινά prints που ονειρεύεσαι

Ανακάλυψε τη Valentino Escape collection για να απογειώσεις το καλοκαιρινό σου στυλ με τα πιο μοναδικά patterns.

 

 

Ο luxury οίκος αποδεικνύει πως κατέχει το full package της καλοκαιρινής βαλίτσας μας. Οι διακοπές πρόκειται να γίνουν ένα στιλιστικό παιχνίδι, τη “νίκη” του οποίου θα εξασφαλίσετε με την ολοκαίνουργια Valentino Escape Collection. Χρώμα, patterns και μια φωτεινότητα συνθέτουν αυτή τη μοναδική συλλογή. Ανατρέχοντας στα αρχεία του οίκου, κατά τη δεκαετία του 60, το brand  βρήκε τη φετινή έμπνευση του.

 

 

Φέρνει ξανά στο προσκήνιο τρία iconic prints εκείνης της εποχής, μέσα από τα οποία δημιουργεί μια αέρινη και ζωηρή χρωματική παλέτα. Ένα blue kaleidoscope pattern, ένα που θυμίζει tapestries και ένα εμπνευσμένο από κοράλλια, σε παρασέρνουν σε ένα ατέλειωτο καλοκαίρι και σε μια εμπειρία εξερεύνησης του Valentino.

 

 

Τσάντες, φορέματα, καφτάνια, beachwear, shorts, σανδάλια και πετσέτες συνθέτουν μια total ολοκληρωμένη συλλογή. Πρόκειται για ένα κομψό ταξίδι, που θα σε φέρει πιο κοντά στη φύση, θα σου χαρίζει στυλ και θα σε γεμίσει με αισιοδοξία. Απογείωσε το escape look όπως το supermodel Elsa Hosk.

 

 

www.valentino.com

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.