Home / Fashion  / Η Stella McCartney κάνει ένα ακόμα βήμα για ένα καλύτερο μέλλον

Η Stella McCartney κάνει ένα ακόμα βήμα για ένα καλύτερο μέλλον

Η σχεδιάστρια Stella McCartney κυκλοφορεί την πιο eco friendly συλλογή της, μέσα από ένα μοναδικό και meaningful video.

 

Πριν λίγο καιρό η Stella McCartney κυκλοφόρησε μια πρώτη γεύση από την πιο eco friendly collection που έχει δημιουργήσει, με 80% ανακυκλώσιμα υλικά, για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2021. Τώρα κυκλοφορεί μια εξαιρετική καμπάνια, γεμάτη σημαντικά μηνύματα, που δεν πρέπει να αγνοήσουμε. Καλεί το κοινό και τα brands να σταματήσουν την κατανάλωση και την παραγωγή γούνας, για να σταματήσουν τα καταστροφικά αποτελέσματα στα ζώα.

 

 

Δημιούργησε ένα video όπου μοντέλα φοράνε τα ρούχα και κεφάλια από ζώα, ζώντας χαρούμενα στον ανθρώπινο κόσμο. Σκοπός της είναι να σταματήσει η χρησιμοποιήση της γούνας και να αρχίσουμε να βλέπουμε τον κόσμο και τη μόδα με μια πιο πράσινη ματιά. Να αρχίσουμε να σεβόμαστε το περιβάλλον και τα ζώα, πριν είναι πολύ αργά.

 

 

“Είτε πωλείται γούνα εδώ στο Ηνωμένο Βασίλειο, είτε καλλιεργείται παγκοσμίως, η βαρβαρότητα δε γνωρίζει σύνορα και αυτή η προσπάθεια είναι το κλειδί για την αποστολή της ζωής μου, να φέρω συνείδηση ​​στη βιομηχανία της μόδας. Είμαι περήφανη που συνεργάζομαι με την Humane Society International και σας παρακαλώ να τερματίσουμε αυτήν την τρομερή πρακτική”, δήλωσε η σχεδιάστρια.

 

 

www.stellamccartney.com

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.