Home / Men  / Η Star Wars, ρομποτική σκούπα από την Samsung

Η Star Wars, ρομποτική σκούπα από την Samsung

Ρομποτική σκούπα Stars wars για «διαστημικό» καθάρισμα.

 

Εν αναμονή της νέας ταινίας «Star Wars, The Last Jedi» η Samsung, παρουσίασε την νέα της Star Wars ρομποτική σκούπα. H πολυαναμενόμενη συσκευή είναι εμπνευσμένη φυσικά, από την θρυλική σειρά ταινιών «Ο πόλεμος των άστρων». Η νέα Star Wars, έξυπνη σκούπα, με πρωτοποριακή τεχνολογία και ελκυστική, διαστημική εμφάνιση, φέρνει την δύναμη του Darth Vader, στα χέρια σου!

 

Η νέα επική ρομποτική σκούπα VR7000, κυκλοφορεί σε περιορισμένη έκδοση, και αποτελεί συνέχεια της POWERbot ™ σκούπας, VR7000. Όπως δήλωσε και ο B.S. Suh, Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος της Διεύθυνσης Ψηφιακών Συσκευών της Samsung Electronics,  «Από την κορυφαία ισχύ αναρρόφησης, τον λεπτό σχεδιασμό και τα έξυπνα χαρακτηριστικά, με την υπέροχη φωνητική ανατροφοδότηση και τα ηχητικά εφέ, είμαστε σίγουροι ότι η περιορισμένη έκδοση Star Wars του VR7000 θα έχει μεγάλη επιτυχία».

 

Η special έκδοση, Star Wars VR7000, υπόσχεται όλη την ισχυρή τεχνολογία καθαρισμού καθώς διατηρεί τα χαρακτηριστικά του αρχικού VR7000. Πιο συγκεκριμένα διαθέτει ισχύ αναρρόφησης 10 watt, και τις τεχνολογίες CycloneForce και Edge Clean Master, που βοηθούν να καθαρίζετε δύσκολες επιφάνειες, όπως τοίχους και γωνίες του σπιτιού. Ακόμη, είναι μια αυτόνομη συσκευή, που χρησιμοποιεί καινοτόμες τεχνολογίες όπως το Visionary Mapping ™ Plus για να θυμάται το δωμάτιο και να βρίσκει τις πιο γρήγορες διαδρομές καθαρισμού γύρω από το σπίτι.  Τέλος, το FullView Sensor ™ 2.0,  επιτρέπει στη διαστημική συσκευή, να καθαρίζει γύρω από τα διακοσμητικά του σπιτιού και τα πολύτιμα προσωπικά αντικείμενα, ακόμη και όταν αυτά είναι τόσο μικρά, όσο 10 χιλιοστά.

 

Χάρις στα μοναδικά έξυπνα χαρακτηριστικά, τις ισχυρές επιδόσεις της και την αποτελεσματικότητά της η ρομποτική σκούπα, VR7000 κέρδισε το Βραβείο Καινοτομίας CES 2017.

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!